• Новинка
MUPRETTY 26 инча Имбирные Перуки от Естествена Коса На Дантели Бразилски Перуки, изработени От Човешка Коса За черни жени 180% Плътност Обемна Вълна Перука От Човешка Кос?

MUPRETTY 26 инча Имбирные Перуки от Естествена Коса На Дантели Бразилски Перуки, изработени От Човешка Коса За черни жени 180%

Buyers rating:
BGN 62.33

Налично

Дължината на косата трябва да бъде от върха на главата до най-долу, тъй като за коса имат за правене на обемна вълнаКъдрава и вълниста перуки са направени от преките перуки, така че при еднаква дължина на къдрава и вълнообразен перуки ще бъде по-кратък от 2.4 инча (това зависи от дълбочината на навийте) от директни перуки.Винаги е полезно да поръчате на косата е малко по-дълго, ако не сте сигурни в това, тъй като те могат да се режат или казано по-кратко.Регулируема еластична мрежа.Идеално облегает главата, по-широката и дълга лейси част от двете страни, може да бъде разделена на всяко място по ваше желание.Регулируеми бретельки отзад, са подходящи за повечето голове.Обиколката на : 21,5"-22,5" отпред до тила : 14,5"От ухо до ухо широчината на челото : 11,5". От ухо до ухо отгоре : 12,5"От виска до виска в гърба си : 15,5"На задната част На главата : от 5,5". Размерът на нашата шапка за перука средно, моля измерете обиколката на главата си, преди пускането на поръчката. ❤️ Материал джинджифилова перука : Джинджифил съраунд вълнообразни перука, завързана отпред, 100% необработен бразилски естествени човешки косми, изглежда по-буйна и естествена.Леко и без entanglements, не добри. ❤️ Прическа : Червени перуки от естествена коса на дантели, Дълги къдрави перуки, изработени от човешка коса на дантели, дантелен перука от човешки косъм с Т-образна част от 13x4x1, задължителни цветове за пролетта и лятото. ❤️ Качеството на перука : Бразилски перуки, изработени от човешка коса портокал-джинджифил цвят, предварително выщипанные от косата на бебето, правят косата по-естествени, приятни за кожата, натурални, бесклеевыми, модерен. ❤️ Размер шапки и дантела цвят : Дишаща и здрав 13 × 4x1 инча, швейцарско дантела, шапка със среден размер (22,5 инча) с 4 расческами и 2 регулируеми джапанки, предварително выщипанная натурална линия на растеж на косата, леко избелени възли. ❤️ Повод носене : Оранжево-червен перука с масова вълна ще ви даде перфектния вид за ежедневието, сватби, срещи, тематични партита и връщане в училище, което ще ви направи по-уверени и чаровни.

Подробности

Подобни продукти в категория

Спрей за изглаждане В 4 унции
  • Новинка
Оценки:

Спрей за изглаждане В 4 унции

Тази продажба е предназначена за пръскане на типаТова е нашето найпопулярното средство за облекчаване

BGN 25.52