• Новинка
Кутия за съхранение на AKNHD, 12 Опаковъчни Кутии За Съхранение на обувки, Прозрачни Пластмасови Штабелируемые Кутии-Организаторите За Обувки, Плъзгаща се стойка За о?

Кутия за съхранение на AKNHD, 12 Опаковъчни Кутии За Съхранение на обувки, Прозрачни Пластмасови Штабелируемые Кутии-Организаторите

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

✘Освен това, дори и ако не разполагате с място за скривалище на найлонови торбички за съхранение в гаража, кладовках и бюфети, не се притеснявайте ᲦВижте чрез прозрачна входната врата, за да намерят подходящи обувки. Разпределение на къщата : Няколко прозрачни кутии за обувки ще ви помогнат да се въведе ред в гардероба си, коридора и спалнята. На[Здрав и дишащ] Той е изработен от пластмаса.Голям задно отдушник осигурява циркулация на въздуха и предпазва от появата на неприятна миризма, както дишаща кутия за обувки, запазва свежестта.Лесно за ежедневна грижа – измийте с мек сапун и вода. ✘ Благодарение на новия дизайн можете да го поставите в дневната или в спалнята, и той все още ще изглеждате стилно.Материал : пластмаса Артикул : Други характеристики : - различни.

Подробности

Подобни продукти в категория