• Новинка
Пръстени за салфетки 12шт, Пръстени за Салфетки от коледните позлата, Поставки за Украса на Празнична маса, Украса за Партита за Рождени Дни, Сватба, Празничен Банке?

Пръстени за салфетки 12шт, Пръстени за Салфетки от коледните позлата, Поставки за Украса на Празнична маса, Украса за Партита

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Изискан дизайн】 : Елегантен златен продукт с елегантен дизайн, леко и нежно, което перфектно допълва всяка поднасянето на масата и аксесоари 【Качествени материали】 : Притежателя на пръстените за салфетки, изработени от качествени с сплав е здрав и изискан качество на изработка. 【Стандартен размер】 : Вие ще получите 12 метални пръстени за салфетки, диаметър на притежателя на пръстена за салфетки е 1,37 инча, а лист около 1,18 инча, това е пръстен за салфетки, подходящи за всички филтър салфеткам, които красят вашата маса. 【Широк спектър от приложения】 : Можете да го използвате за обедната маса за Деня на благодарността, партита, Коледа, Деня на благодарността, банкет, рождени дни, сватби, абитуриентски, украса на тази маса и всички специални събития, а също така можете идеално да се обърне за подарък за нов дом. 【Съвети за използване на 】- След употреба измийте го ръчно с топла вода и мек препарат за почистване, а след това избършете с мека кърпа. 【Изискан дизайн】 : Елегантен златен продукт с елегантен дизайн, леко и нежно, което перфектно допълва всяка поднасянето на масата и аксесоари. 【Качествени материали】 : Притежателя на пръстените за салфетки, изработени от качествени с сплав е здрав и изискан качество на изработка. 【Стандартен размер】 : Вие ще получите 12 метални пръстени за салфетки, диаметър на притежателя на пръстена за салфетки е 1,37 инча, а лист около 1,18 инча, това е пръстен за салфетки, подходящи за всички филтър салфеткам, които красят вашата маса. 【Широк спектър от приложения】 : Можете да го използвате за обедната маса за Деня на благодарността, партита, Коледа, Деня на благодарността, банкет, рождени дни, сватби, абитуриентски, украса на тази маса и всички специални събития, а също така можете идеално да се обърне за подарък за нов дом. 【Съвети за използване на 】- След употреба измийте го ръчно с топла вода и мек препарат за почистване, а след това избършете с мека кърпа.Пръстени за коледни салфетки, с елегантни листа, които изглеждат нежна и красива, всеки детайл е обработена с помощта на точна кройка, което, без съмнение, няма да навреди на салфетка и ще бъде добре да я задържи.

Подробности

Подобни продукти в категория

Resident Evil 5: Gold Edition - Xbox 360
  • Новинка
Оценки:

Resident Evil 5: Gold Edition - Xbox 360

Представени нови подобрени възможности за управление на экшеном от трето лице, както и връщане на тради

BGN 1.33
OEM Phoenix Contact 3210193, (от 5 теми)
  • Новинка
Оценки:

OEM Phoenix Contact 3210193, (от 5 теми)

3210193 , Изключете клеммную колодку номинално напрежение : 400 v номинален ток : 16 А начин на свързване : вст�

BGN 1.00