• Новинка
XTMC R-25З Американския Стил на Най-популярния Универсален за Ремонт на гуми радиално отместване за ремонт на гуми студен кръпка за Лек автомобил 1 5/8500 бр.

XTMC R-25З Американския Стил на Най-популярния Универсален за Ремонт на гуми радиално отместване за ремонт на гуми студен

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

R-25З Американски стил, най-популярните универсални гуми changer бразда гуми changer студен кръпка за лек автомобил 1 5/8" 500ШТ Размер : 41 mm (1 5/8"). Материал : естествен каучук.Цвят : черен вулканизирующая дъвка, синя поли-основа.Употреба : Постоянно за ремонт на гуми.Универсален Универсален пластир.Тези накладки, предназначени за използване на радиални и еднослоен гумите.Новата формула и по-дебела гума помагат да се избегне образуването на ямочек.Може да се използва за ремонт на вътрешната тръба. R-25З в американски стил, най-популярните универсални гуми changer машина за ремонт на гуми с радиална наклон, студен кръпка за лек автомобил 1 5/8" 500 бр. Размер : 41 mm (1 5/8"). Материал : естествен каучук.Цвят : черен вулканизирующая дъвка, синя поли-основа.Употреба : Постоянно за ремонт на гуми.Универсален Универсален пластир.Тези накладки, предназначени за използване на радиални и еднослоен гумите.Новата формула и по-дебела гума помагат да се избегне образуването на ямочек.Може да се използва за ремонт на вътрешната тръба. R-25З в американски стил, най-популярните универсални гуми changer ремонт с радиален наклон, гуми changer студен помощ за лек автомобил 1 5/8" 500 бр. Размер : 41 mm (1 5/8 ") Материал : естествен каучук Цвят : черен вулканизирующая дъвка, синя поли-на основата на Употреба : Универсална универсална помощ за постоянно ремонт на гуми на Тези пластири, предназначени за използване на радиални и многослойни гумите.Новата формула и по-дебела гума помагат да се избегне образуването на ямочек.Може да се използва за ремонт на вътрешни тръби.

Подробности

Подобни продукти в категория

мокри и диви Грижовни Мечета
  • Новинка
Оценки:

мокри и диви Грижовни Мечета

Безшевно покритие : Разработен за използване почти навсякъде, той ви позволява лесно да се прилага грим

BGN 3.68