• Новинка
Ръкавица за грижа Ciieeo, 3 бр., Рукавица за Къпане, Ексфолиращи Ръкавици, Рукавица За Душата, Ръкавици за Дълбоко Ексфолиране, Рукавица За Премахване на Мъртвата Кожа, ?

Ръкавица за грижа Ciieeo, 3 бр., Рукавица за Къпане, Ексфолиращи Ръкавици, Рукавица За Душата, Ръкавици за Дълбоко Ексфолиране,

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

? лек и компактен размер, не заема много място и е удобна в переноске ? Хавлиени ръкавици, изработени от висококачествен материал, са много практични и издръжливи. ? Тези ръкавици за баня с еластична консистенция са подходящи за къпане в целия организъм. ? и се изсушава и ефективно влияе на растежа и използване на ръкавици. ? Хавлиени ръкавици може да се използва за измиване на тялото, премахване на мазнини и мъртвите клетки на кожата, ексфолиране на кожата и да придава гладкост, еластичност и сияние.Описание Рукавица за къпане, ексфолиращи ръкавици, рукавица за душата, ръкавици за дълбоко ексфолиране, рукавица за премахване на мъртвата кожа, аксесоари за къпане Характеристики - Цвят : смесени, Материал : коприна, - Размер : 21,00 X15,00 X0,60 см, на помещение и включва 3 х ексфолиращи ръкавици.

Подробности

Подобни продукти в категория