• Новинка
Държач за сапун, Тава за сапун под формата на листа FGSAEOR, препарат за съдове за Душ с вендузата за Баня, Кухненска мивка (2 бр., зелен)

Държач за сапун, Тава за сапун под формата на листа FGSAEOR, препарат за съдове за Душ с вендузата за Баня, Кухненска мивка

Buyers rating:
BGN 6.32

Налично

?【Дизайн за източване под формата на листа】? Форма за сапун за водопада е самоотводящуюся структура, сапун е по-лесно изсъхва бързо и се стича, намаляване на отпадъците, предотвратява образуването на кашаНе е нужно да се налива вода от притежателя за сапун. ?【Държач за сапун Easy Clean】? Пустотелые различия позволяват на водата да се стича на дъното, а изпъкнал триъгълник по средата предотвратява подхлъзване сапун.Благодарение на такава мыльнице сапун не става скучен и кашеобразным, а също така поддържа мивката чисти.Не е нужно пробиване на дупки, а той има солидна адгезией за запазване на стабилността на сапун ястия.Държи на сапун, не изпускай го и ви осигурява по-голямо удобство. ?【 Здрав Освен това, нашата държач за сапун може да побере безброй неща, като сапун, гъба и други предмети, които ни е удобно да се прилага и лесен за носене при пътуване. ?【Очарователни идеи за подаръци】? Поставки за сапун FGSAEOR - чудесен избор за подарък на членовете на вашето семейство, приятели, колеги, съученици, гаджета и други хора, които ще покажат вашите близки отношения с тях и са си искрен благословии.

Подробности

Подобни продукти в категория