• Новинка
Katebase 20 Опаковки Шведската кърпички За миене на съдове, Целлюлозная Порести Кърпа, Чиста Кърпа за почистване на Кухнята, Без мирис, Впитывающая Кърпа за миене на съд?

Katebase 20 Опаковки Шведската кърпички За миене на съдове, Целлюлозная Порести Кърпа, Чиста Кърпа за почистване

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

✅Супер абсорбиращи / бързо сохнущие - не оставят микроби : шведски кухненски кърпи Katebase за кухня предимства на традиционните памучни кухненски салфетки, благодарение на високо поглъщането на целулоза порести тъкани нашите салфетки, абсорбират повече от 20 пъти повече от теглото сиТой поглъща течност като с магическа пръчка и не оставя следи!Тези шведски кърпички за миене на съдове са по-хигиенични, отколкото гъба, и не съдържат трохи и хапчета.Те бързо да изсъхне на въздух след пресовано, което помага да се предотврати появата на неприятни миризми. ✅Просто, но на едно гише : Нашето шведски препарат за миене на съдове - това е универсален инструмент, който да замени не само гъби, но и хартиени кърпи.Безопасни за повърхности от мрамор, от неръждаема стомана, плочки, дърво, тези кухненски кърпи също са подходящи за измиване или подсушаване на посуда, чаши, мебели, автомобили, мивки, бани и почистване на вашите домакински уреди.По този начин, това е най-добрият подарък за вашето семейство и приятели на важни празници, като Деня на благодарността, Коледа, Нова година, Свети Валентин, Ден на майката и т. ✅Лесен за почистване Всяка впитавшуюся течност може лесно да се измие.Спецификации на продукта : Количество : 20 опаковки (10 бр. зелени) Размер : 8,0x7,1 инча Цвят : както е показано на фигура Забележка : Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване.Цвят може да се различава поради различни дисплеи.

Подробности

Подобни продукти в категория

Аксесоари и Чист Инструмент
  • Новинка
Оценки:

Аксесоари и Чист Инструмент

Идеален за 2ра и 3та, не се прилага за 1воИнструмент за почистване на тръби, подходящ за почистване на тръ�

BGN 3.00
NiCd батерия 2/3 AA раздели (400 mah)
  • Новинка
Оценки:

NiCd батерия 2/3 AA раздели (400 mah)

Спецификации : Размер : 2 / 3 AA Капацитет : 400 mah Химичен състав : nicad (Ni Cd) Напрежение : 1,2 В, Точка приварные уш�

BGN 1.36