• Новинка
Кадифена Яка и Каишка за кучета ARING ПЕТ, Мек Лилав Нашийник и Каишка за Кучета, Регулируеми Нашийници за Кучета

Кадифена Яка и Каишка за кучета ARING ПЕТ, Мек Лилав Нашийник и Каишка за Кучета, Регулируеми Нашийници за Кучета

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

[ НЕОБИЧАЙНА ОПАКОВКА] : Нашите опаковки е много необичайна, всеки комплект опакован в папиросную хартия, а след това е опакован в красива подарък кутияТова би бил чудесен подарък.
[СУПЕР мек И траен] : Ние се стремим към высококачественному яка за кучета, кадифе плат наистина мека и има гладка консистенция, а това?устойчив на цвят.Всички точки за закрепване на старателно зашит, така че е яка е много издръжлив.
[Здрава СТОМАНЕНА консумативи] : Ние използваме метал D-образен пръстен и ключалката от розово злато, вместо пластмасови катарами.Това е и красиво, и качествено.
[РАЗМЕР] : Ние силно препоръчваме да се измери кучето си, за да се осигури точна кацане.Моля, мярка на врата на кучето и оставете само 2 пръста между ошейником и вашите кучета.
[Гаранция] : Стоки могат да бъдат върнати на 100% , ако те не отговарят на вашите изисквания.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми, и ние ще се радваме да помогнем. Лесно се побира и се отстранява. Лека, удобна, здрава и регулируема.Изискана опаковка в кутия.Хубави подаръци за вашето куче или куче приятел.Метална тока по е трайна.Рулонная обтегач ви позволява да регулирате яка.D-образен пръстен може да се мотае символи за кучета и монтиране на кучета и кучета поводку.Нарядите си куче за всеки повод.Моля, изпиране на яка ръка.ARING ПЕТ се стреми към високо качество на стоки за домашни любимци, velvet материал е мек и удобен, с метална катарама с високо качество, дизайн на продукта е уникален и практичен.За да се запознаете с всички наши продукти, моля кликнете върху името на нашата търговска марка ARING ПЕТ над заглавието на списъка с продукти.

Подробности

Подобни продукти в категория