• Новинка
Яка ESGPET за кучета, Трайно Регулируем Нашийник за домашни любимци, за Момчета и Момичета с метална Катарама за Сигурност за Малки до Средни Кучета (Розови)

Яка ESGPET за кучета, Трайно Регулируем Нашийник за домашни любимци, за Момчета и Момичета с метална Катарама за Сигурност за

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

【Регулируем размер на】 Регулируема обиколка на врата е 9 "-14,5", широчина-0,55"; Нашийник не се разтяга само по себе си, моля не забравяйте да оставите само 2 пръста между ошейником и шията на кучето 【Мек Нашийник не се разтяга само по себе си, моля не забравяйте да оставите само 2 пръста между ошейником и шията на кучето. 【Мек и удобен】 Висококачествен полиестер няма да навреди на кожата на кучето.Тя е безопасна, мека, здрава и дебела.D-образен пръстен може да се използва за добавяне на символите за кучета или каишки. 【Быстросъемная метална тока】Здрава метална обтегач лесно се побира и е вдигната, я не е лесно да се прекъсне, като пластмасова ключалката.В повечето спешни случаи можете бързо и лесно да се свали щенячий яка с цип клипсой. 【Уникален дизайн фигурата】 нашийници за кучета с цветни висулки правят вашите момчета и момичета, по-привлекателни.Прекрасни цветни дизайнерски мотиви ще направи кучето си по-елегантен и привлекателен. 【100% Гарантирано качество】 Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти висококачествени и достъпни продукти.Безплатно връщане или замяна, без никакви условия, освен ако продуктът е с някакви дефекти.

Подробности

Подобни продукти в категория