• Новинка
Набор от Шевни Конци FAVOMOTO, 3 Комплект Стартов Комплект за бродиране с Пяльцами, Дрехи за Бродиране, Шевни Конци, Цветя Модел, Комплект за Бродерия Бод за Деца, Възрас?

Набор от Шевни Конци FAVOMOTO, 3 Комплект Стартов Комплект за бродиране с Пяльцами, Дрехи за Бродиране, Шевни Конци, Цветя

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

С помощта на този комплект за начинаещи вышивальщиков може да завърши красива бродерияТова изглежда наистина изящно. дрехи с бродерия.Тънка работа, здрав материал, не е лесно износва или се скъса, вие заслужавате да имате бе. набор от инструменти за бродиране.Този пълен асортимент от комплекти за началото на бродиране оборудван с всички инструменти, които се използват за бродиране. инструкции за вышиванию.Широко се прилага при бродерия бод, вышивании, квилтинге, рукоделии, декорация и много други. обръч за бродерия бод.Продуктът ще бъде приятен подарък за начинаещи вышивальщиков, любителите на бродерия на кръстат бод или любители на занаяти собствените си ръце. инструменти за бродерия.С помощта на този комплект за начинаещи вышивальщиков може да завърши красива бродерия.Това изглежда наистина изящно. дрехи с бродерия.Тънка работа, здрав материал, не е лесно износва или се скъса, вие заслужавате да имате бе. набор от инструменти за бродиране.Този пълен асортимент от комплекти за началото на бродиране оборудван с всички инструменти, които се използват за бродиране. инструкции за вышиванию.Широко се прилага при бродерия бод, вышивании, квилтинге, рукоделии, декорация и много други. обръч за бродерия бод.Продуктът ще бъде приятен подарък за начинаещи вышивальщиков, любителите на бродерия на кръстат бод или любители на занаяти собствените си ръце. инструменти за бродерия.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : памук и лен, ABS-пластмаса-Размер : 21,50 X20,00 X1,00 см/8,45 X7,86 X0,39 инча Предпоставка включва - 3 серии комплекти за бродерия.

Подробности

Подобни продукти в категория