• Новинка
Очна линия за очи 2 в 1, 1 бр. Метална Блестяща очна линия Smoky Eyes С пайети, Трайна Водоустойчива очна линия за грим на очите (черна, един размер)

Очна линия за очи 2 в 1, 1 бр. Метална Блестяща очна линия Smoky Eyes С пайети, Трайна Водоустойчива очна линия за грим на

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Нов универсален завъртане на кукатаПроизведено в САЩ или са внесени. ?【Пъстър набор от подводок за очите】 очна линия 14 различни цвята, включително с матиран гланц, метални и перлата на ефект, както и супер пигментированная формула, която може бързо цветове.Разнообразие от модни цветове може да отговори на вашите различни нужди в грима. ?【Седеф и матиран】Набор от подводок за очите, състоящ pearlescent и матови цветове, идеална за опушен грим и много привлекателен смели грим, така че можете да създадете грим "котешки очи" с многоцветными контурите и ясни линии, както и за задълбочаване на цвета на вашия грим на очите. ?【Универсална дръжка за грим】 Тази пъстра дръжка за очна линия може да се използва не само като молив за очи, но и като молив за сенки за очи, молив за вежди, хайлайтер. ?【Водоустойчив и издръжлив】 высокопигментированный, много лесно се нанася и да се боядиса, натурална удобна формула и крем текстура, която гладко пада и може да бъде смесена, водоустойчиви, устойчиви на размазыванию, интензивно оцветяване се запазва в продължение на целия ден носене. ?【Широко приложение】 очна линия 14 различни цветове с мека и гладка текстура, много приятна за професионалисти или новаци, които не могат да рисуват молив за очи!Подходящ за различни случаи, ежедневен грим, офис грим и т., Това ще бъде чудесен подарък за вашите приятели, приятелки и жени-членове на семейството. ➤ Добре дошли в магазин terbklf (◕ᴗ◕➤) * Функции : * Много богати на пигментация, лесно се нанася, трае повече от 12 часа. ☀ Е продукт на "две в едно", можете да го използвате като сенки за очи, молив за очи. ☀ Кадифена мека и водоустойчива формула остава мека и крем при растушевке. ☀ , След изсъхване формира трайно покритие, което не се разпада. ➤ Помещение включва : 1 х очна линия.

Подробности

Подобни продукти в категория

Течна матово червило Huda Beauty (на)
  • Новинка
Оценки:

Течна матово червило Huda Beauty (на)

Оригиналната червило HudaРавен, богато пигментированный матиран цвят на устните.Осигурява 14 часа непрек�

BGN 2.67