• Новинка
Основа за блясък за устни Skynest, Овлажняващ гланц за устни със собствените си ръце, Не е Лепкава, Веганское Масло за грим на устни (1 опаковка от 50 мл + 3 Опаковки по 20 мл)

Основа за блясък за устни Skynest, Овлажняващ гланц за устни със собствените си ръце, Не е Лепкава, Веганское Масло за грим

Buyers rating:
BGN 46.40

Налично

【Сигурен съставка】 е Изработен от отлични суровини за производство на гланц за устни ръчно изработени, красива, специализирана гелевой основа за употреба в козметиката, като блясък за устни и различни съединения, масла, лосиони и геловеИ това е вегетариански продукт и без глутен и жестокост.Вие получавате сигурен, чист гел с професионално качество за вашите устни. 【Персонализирайте своя червило】 Прозрачен гел основа я прави отлична за проекти направи си САМ, можете да създадете свои собствени уникални и специализирани състави, удобни и полезни. 【Хидратация и работят им магия от изглажда】 Тази основа за блясък за устни е отлична добавка към глиц за устни ръчно изработени, хранителни вещества помагат да се хидратира и придават на устните усещането за изключителна мекота и гладкост. 【Лесна употреба】 Лек и компактен, лесен за използване, можете да добавите произволен брой, в зависимост от вашите нужди.Но ние препоръчваме, че в основата на балсама за устни и пигмент са в съотношение 10 : 1. 【Идеален подарък за момичета】 Тази основа за блясък за устни има 4 варианта, за да отговори на различните нужди.Подходящ за професионална и лична употреба.Може да се превърне в идеален подарък за млади момичета и възрастни, за да се наслаждавате с часове на забавни опити. 4 нюанса могат да отговорят на различни нужди!.Универсална козметична основа за блясък за устни, както и за различни форми на масла, гелове и лосиони.Вегетариански, без глутен и Жестокост.Отопление не е необходимо - чудесно за козметични проекти, удобни за децата!. 4 нюанса могат да отговорят на различни нужди!.Универсална козметична основа за блясък за устни, както и за различни форми на масла, гелове и лосиони.Вегетариански, без глутен и Жестокост.Отопление не е необходимо - чудесно за козметични проекти, удобни за децата!. 4 нюанса могат да отговорят на различни нужди!.Универсална козметична основа за блясък за устни, както и за различни форми на масла, гелове и лосиони.

Подробности

Подобни продукти в категория