• Новинка
200шт Ретро Хардуер Шарнирные Седалките Панти за куклена Къща Iron Куфар с Хардуера Инструмент Кожа См Старинни Шкафове за Старинни Занаяти Врати, Шкаф Ракла Дървени ?

200шт Ретро Хардуер Шарнирные Седалките Панти за куклена Къща Iron Куфар с Хардуера Инструмент Кожа См Старинни Шкафове за Старинни

Buyers rating:
BGN 13.03

Налично

МИНИАТЮРНИ ПАНТИ ЗА ШКАФОВЕ - Iron материал, здрав и полезен, панти може да се използва в продължение на дълго време и за защита от корозияДЪРВЕНИ МЕБЕЛНИ ПАНТИ - Подходящи за производството на своите ръце, всички видове малки кутии книги, кутии, перфектният аксесоар за кутии с ръчно изработени.- ПАНТИ за МИНИАТЮРЕН куклена къща - Iron материал, здрав и полезен, панти може да се използва в продължение на дълго време и те не ръжда.ОБОРУДВАНЕ за МИНИ-ПАНТИ - Заменете старата или счупена линия кутии на нова.МИНИАТЮРНИ ПАНТИ ЗА МОДЕЛИ - имат гладка повърхност и без край чеп, отличен и надежден, професионален панти.Списък на пакетите 50 x панти 200 x Характеристики на панти - Материал : желязо - Заменете старата или счупена линия кутии на нова. - Железен материал, здрав и полезен, панти може да се използва в продължение на дълго време и за защита от ръжда. - Дръжте капака затворен удобно и гладко, практични и добър, тя ще ви донесе много удобства. - Лесен за инсталиране и използване, лесно ръжда и деформирана, висока якост, отлична и трайна. - Размер : 3,00 X1,70 X0,50 см/1,18 X0,67 X0,20 инча - Подходяща за направата на своите ръце, всички видове малки кутии, кутии, перфектният аксесоар за кутии с ръчно изработени. - Цвят : бронз Описание на стоката, миниатюрни панти за куклена къща също може да стане добър избор за подарък за приятелите си, тя ги хареса.Панти за мебели от Тази линия е предназначена за дървена кутия и може да се използва за подмяна на стари или счупени панти. миниатюрни панти за модели Тя има прост дизайн, но е много практичен за използване, което ви осигурява приятен опит за използване. миниатюрни панти за шкафове, Изработени от висококачествен материал за дълъг и трайни употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория