• Новинка
Колие с окачване в стил бохо с перли и пайети за жени и Момичета, Многослойни Колиета-чокер верига с фиби-ключове, Колие за партита и всекидневна употреба (сребро)

Колие с окачване в стил бохо с перли и пайети за жени и Момичета, Многослойни Колиета-чокер верига с фиби-ключове, Колие

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

♥ Цвят : сребрист ♥ Избор на знаменитост!Прост дизайн, никога няма да излязат от мода. ♥ Причина : Парти, абитуриентски бал, Бал, банкет, карнавал, Празник, рожден Ден.Костюм прост дизайн за момичета и жени на всяка възраст. ♥ Материали : Aolly Моля, опитайте се да не се опитаха да държи в шах до мобилен аксесоар вода, луга и други разяждащи течности.Дръжте го плътно затворен и на сухо опаковка, за да се запази яркостта на аксесоар. ❤100% удовлетвореност и връщане на парите.Ако имате някакви въпроси, се свържете с нас по всяко време. ♥ Цвят : сребрист. ♥ Избор на знаменитост!Прост дизайн, никога няма да излязат от мода. ♥ Причина : Парти, абитуриентски бал, Бал, банкет, карнавал, Празник, рожден Ден.Костюм прост дизайн за момичета и жени на всяка възраст. ♥ Материали : Aolly Моля, опитайте се да не се опитаха да държи в шах до мобилен аксесоар вода, луга и други разяждащи течности.Дръжте го плътно затворен и на сухо опаковка, за да се запази яркостта на аксесоар. ❤100% удовлетвореност и връщане на парите.Ако имате някакви въпроси, се свържете с нас по всяко време. ❤ На плащането chargance предлага висококачествени колиета и стилни модни украшения2. Моля, отстранете го, когато взема душ и лягам; 3. Моля, избягвайте химикали, козметика, вина, киселини, основи и т. Моля, да не се излага си украса, изложени на силна слънчева светлина или висока температура. ❤ Благодарим за Chargances, ние ще се радваме да ви видим отново (☀◠‿◠).

Подробности

Подобни продукти в категория