• Новинка
Спален чувал за бебета LILBESTIE с Крака, 1,5-Килограммовый Спален Чувал, Памучно Бебешко Одеало с дълъг Ръкав, чорапи, Подходящи за всички сезони, (Динозавър, 6-15 m)

Спален чувал за бебета LILBESTIE с Крака, 1,5-Килограммовый Спален Чувал, Памучно Бебешко Одеало с дълъг Ръкав, чорапи, Подходящи

Buyers rating:
BGN 13.79

Налично

【Максимална мекота ❤】 Нашия детски спален чувал с крака изработен от 100% памук, супер мек и безопасен, внимателно се отнася към нежна кожата на вашето дете и ще става по-мек със всяко пранеНай-добре е да се препоръча ръчно пране или низкотемпературную машинную пране. 【Допринася за ходене❤】Спален чувал с разделени крака може да направи дете на етапа на обучение на двигателния развитието на по-удобни и гъвкави при ходене. 【Е подходяща за всички сезони ❤】 1,5 TOG подходящ за температура 64-72℉ /18 ° C-22 ℃.Спален чувал може да запази топлината на пролетта, есента, зимата, а през лятото - в една стая с климатик, заедно с нашите детски леглото чанта. 【2-лентов светкавица ❤】 Спален чувал за бебета с двойни ципове позволява лесно согревать на бебето по време на смяната на подгузника, а също така има протектор, предотвратяване на белези брадичката на детето. 【Вместительное Пространство❤】Спален чувал с дълъг ръкав осигурява достатъчно пространство за движение, когато бебето спи, което я прави по-подходяща за растежа на вашето дете и най-добрият избор за спокойствие на мама. 【Максимална мекота ❤】 Нашия детски спален чувал с крака изработен от 100% памук, супер мек и безопасен, внимателно се отнася към нежна кожата на вашето дете и ще става по-мек със всяко пране.Най-добре е да се препоръча ръчно пране или низкотемпературную машинную пране. 【Допринася за ходене❤】Спален чувал с разделени крака може да направи дете на етапа на обучение на двигателния развитието на по-удобни и гъвкави при ходене. 【Е подходяща за всички сезони ❤】 1,5 TOG подходящ за температура 64-72℉ /18 ° C-22 ℃.Спален чувал може да запази топлината на пролетта, есента, зимата, а през лятото - в една стая с климатик, заедно с нашите детски леглото чанта. 【2-лентов светкавица ❤】 Спален чувал за бебета с двойни ципове позволява лесно согревать на бебето по време на смяната на подгузника, а също така има протектор, предотвратяване на белези брадичката на детето.

Подробности

Подобни продукти в категория