• Новинка
Комплекти Завеса за душ с морска Костенурка, Подложки и Аксесоари за Баня, душ Завеса за Душа в Морски стил с 12 Куки, Определени Завеса За Душ От Трайна Водоустойчив?

Комплекти Завеса за душ с морска Костенурка, Подложки и Аксесоари за Баня, душ Завеса за Душа в Морски стил с 12 Куки, Определени

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Елегантен дизайн】 Декор за баня във формата на морска костенурка, модерна технология на печат завеси за душ 3 D, ясен образ завеси за баня в самата плажна тематика, ще направи вашата баня по-свежи и ще придобие нов вид 【МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС】 Морски душ завеси за баня, изработени от полиэстеровой тъкан, притежават добър водоустойчив ефект, комплект постелки за баня е изработен от фланела, която е удобна, нетоксична и не избледнява, мека за кожата, особено водоустойчива и устойчива, която може да се пере. 【Информация За размерите на】 Размер на душ завеси в морски стил : 70,8 "L × 70,8" W, размер на постелки в морски стил : 29,5 "L × 17,7" W, размерът на покрива, тоалетната : 16,5 "L × 14,5" W, размер на килима U-образна форма : 17,7 "L × 14,5" W. Размер на комплекта за баня във формата на костенурка, подходяща за повечето бани. 【Лесна инсталация】 Ние безплатно ще ви дадем 12 куки.Не е нужно да се притеснявате за това, как да го инсталирате.Можете да използвате този комплект аксесоари за декора на банята в морски стил Океан, за да украсят своя самостоятелен санитарен възел, стена, прозорец и всяко друго пространство, където ви харесва. 【ПРАНЕ и ГРИЖА】 Фланела съдържа козина, тя е гладка и мека, пух с висока плътност.Ръчно пране в топла или студена вода.Просто го оставете да изсъхне на проветриво място. 【Елегантен дизайн】 Декор за баня във формата на морска костенурка, модерна технология на печат завеси за душ 3 D, ясен образ завеси за баня в самата плажна тематика, ще направи вашата баня по-свежи и ще придобие нов вид. 【МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС】 Морски душ завеси за баня, изработени от полиэстеровой тъкан, притежават добър водоустойчив ефект, комплект постелки за баня е изработен от фланела, която е удобна, нетоксична и не избледнява, мека за кожата, особено водоустойчива и устойчива, която може да се пере. 【Информация За размерите на】 Размер на душ завеси в морски стил : 70,8 "L × 70,8" W, размер на постелки в морски стил : 29,5 "L × 17,7" W, размерът на покрива, тоалетната : 16,5 "L × 14,5" W, размер на килима U-образна форма : 17,7 "L × 14,5" W.

Подробности

Подобни продукти в категория