• Новинка
Керамичен Пепелник XXYHG, Ръчна Работа, Без капак, Голям Бар Масичка за кафе, Подарък за декорация на Хола и офиса-B D11xH2,8 см (4x1 инч)

Керамичен Пепелник XXYHG, Ръчна Работа, Без капак, Голям Бар Масичка за кафе, Подарък за декорация на Хола и офиса-B D11xH2,8

Buyers rating:
BGN 6.49

Налично

Използва природна суровина, груба текстура порцелан, изящна изработка, по-строги изисквания, Не съдържа олово и живакВ пепелника има задълбочаване по краищата, за да се улесни поставянето на цигари.Използва природна суровина, груба текстура порцелан, изящна изработка, по-строги изисквания, Не съдържа олово и живак.В пепелника има задълбочаване по краищата, за да се улесни поставянето на цигари.Въведение : -използва се естественото сурова, груба текстура порцелан, изящна изработка, по-строги изисквания, не съдържа оловна живак. Пепелник има задълбочаване по краищата, за да се улесни поставянето на цигари. Чрез внимателен производство И липса на чеп пепелник има форма на традиционни китайски ястия, гладка и перфектно.Параметър : -име : Керамичен пепелник-материал : керамика -тегло : 200 г-параметри : - Диаметър : 11 см; Височина : 2,8 см.- на употреба : Канцеларски материали и задължителни за семейството, това е прекрасно, подходящи за бизнес подаръци, изпращане на роднини, приятели, съпруг, татко. Приложими случаи -дом, офис, кафене, бар, хотел и т. Полезни съвети : -моля, не мийте остри твърди предмети, за да не се надраскат повърхността. тъй като продуктът се измерва ръчно, грешка в 1-2 см е в рамките на нормалното и не се отнася към проблема за качество. заради такива проблеми, като осветление на снимане, монитори и т. Някои хроматичната аберация се записват и Цвета на продукта зависи от реалния продукт. ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги ще се Радваме да Ви Предоставим Най-доброто обслужване!.

Подробности

Diameter:
11cm; Height
--uses:
Office Supplies And Family Must-Have,It Is Beautiful, Suitable For Business Gifts, Send Relatives, Friends, Husband, Dad.

Подобни продукти в категория

Китайски Замъка Castle EUW-80D 8.0
  • Новинка
Оценки:

Китайски Замъка Castle EUW-80D 8.0

Размер на продукта (Ш х д х В) : 1,2 х 78 х 0,1 инча (3 х 19,7 х 0,3 см).Тегло : 0,1 паунда (0,063 кг).Произведено в Япония.Ра

BGN 3.00