• Новинка
Силиконов Детски Лигавник - Непромокаем Лигавник с Лъжица - Лигавник за хранене с Отворен джоб за деца

Силиконов Детски Лигавник - Непромокаем Лигавник с Лъжица - Лигавник за хранене с Отворен джоб за деца

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

100% храна силикон Закопчалката на ключалката.Само ръчно пране.
❤Джоба остава отворен - Нашите силиконови детски престилки имат голям джоб 6 D, който ще остане отворен през цялото време.Той може да вдигне храна, която е в устата на детето не высыпается.Голям джоб за съхранение на продукти, ще помогне да се гарантира чистотата на детето .
❤ Регулируем дизайн - Нашите детски престилки с 4 регулируеми отвори подходящи бързо нарастващия брой на детето.Специален дизайн на ключалката сигурно записва детето за врата и го предпазва лесно разрывание.Тези силиконови детски престилки ще отговарят на вашите отглеждане на дете.
❤ Лек и мек материал - тези силиконови детски престилки, изработени от 100% хранително силикон, 100% безопасно за бебето.Той е лек и няма да стане за детето си тежест.Мек материал, който ще осигури на детето комфортно носенето.
❤ Лесно за почистване и е водоустойчив - нашите детски престилки водоустойчив и не оставя петна.Всяка каша забърсва хартиена кърпа или парцал с вода и сапун.Лесно увиват и опаковат в чанта за памперси или чанта, за да хапнем по пътя.
❤Щастлив хранене - водоустойчив силикон престилки не позволяват попадане на храна и течности по дрехите на бебето.Силиконови лъжички ще помогне на бебето да научат самостоятелно да се хранят.Вие и вашето бебе ще се насладите на храните, вие ще имате щастливо време на хранене. ❤️ Силиконови детски престилки Hepotk ❤️ Като самите родители, ние винаги се надяваме, че нашето бебе ще могат да научат как да се хранят сами.Този детски лигавник е подходящ за деца, които се учат там.Лесно влиза твърди вещества и насърчаване на самостоятелно приготвяне на храна в първите етапи.Ние видяхме, как ни силиконовата детска купа бяха дадени като подарък за раждането на бебето младите родители, за рождения ден и на Коледа техните внуци. ❤Защо да изберете Нашите бебешки лигавници? ✔ 100% храна силикон ✔ Внесени ✔ Нашите силиконови детски престилки имат голям джоб 6 D, който през цялото време остава отворен ✔ Той може да вдигне храна в устата на бебето, без да разлива си.

Подробности

Подобни продукти в категория