• Новинка
Калъф за седалка Bumbo е Съвместим със седалка, Bumbo Калъф Elephant е Съвместим само със седалка, Bumbo (само за носене) (ElephantElephant)

Калъф за седалка Bumbo е Съвместим със седалка, Bumbo Калъф Elephant е Съвместим само със седалка, Bumbo (само за носене)

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Само за седалки Bumbo】 Калъф за седалка Bumbo, предназначена за седалките на BumboОблечете се в калъф на седалката, направете седалка е по-удобно, красиво. Забележка : Калъф на седалката е съвместима със седалки Bumbo. 【Качествен материал】 Калъф за седалка, който е съвместим със седалка, bumbo, изработен от качествен материал.От едната страна е направен от висококачествен памук, а другата - от норковой тъкан.Пере, запазва цвета, не се навива, дишащ и мек. 【Голям комфорт】 Нашите калъфи за седалки - идеалният избор за украса на места за сядане.Това ще създаде по-меки и комфортни условия за вашето дете, вместо студен зимен седалка. 【Идеални подаръци】 Това ще бъде не само сладък допълнение към вашата детска, но и страхотен подарък за определена бъдеща мама!Калъф за подово седалки Bumbo за малки момчета и момичета. 【Отказ от отговорност】Това не е запазена марка на компанията Bumbo.Ние по никакъв начин не са свързани с компанията Bumbo и не спонсируемся него.Това е просто калъф за седалка Bumbo, в комплект не е включена седалка.Калъф за седалка, който е съвместим със седалка, Bumbo Искате да придават на напольному седалката Bumbo още по-голяма индивидуалност?Гарнирайте го с нов задължителен аксесоар, изготовленным изключително за подово седалки Bumbo, придайте му нова оцветяване с помощта на разнообразие от забавни и стилни модели, отразяващи вашата индивидуалност.Калъф за седалка лесно се побира и се отстранява и предпазва вашето детско столче за кола, а също така го прави по-мек и удобен за вашето бебе.Седалките се поставят върху седалката с помощта на удобен еластичен долу.Вашият Бумбо все още е напълно функционална, докато е облечен в нашите седалките.

Подробности

Подобни продукти в категория