• Новинка
Силиконови Лъжици DOITOOL, 1 Комплект Прибори За тренировка на детски храни, Първото Обучение Самостоятелно Хранене, Детска Посуда, Лъжица, Вилица, Посуда и прибори за ?

Силиконови Лъжици DOITOOL, 1 Комплект Прибори За тренировка на детски храни, Първото Обучение Самостоятелно Хранене, Детска Посуда,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Специална дръжка, предназначена за лесно и надеждно задържане на детската ръкаНескользящая дизайн дръжки, за които детето лесно се държат здраво и да не е толкова лесно да се падне.Продукти изящно обработен, за да се гарантира практичност и дълготрайност.Тези продукти са устойчиви на високи температури, лесно се деформира и много практични. С гладка повърхност, без чеп по краищата, те няма да навредят ротику на вашето дете.Описание на Този съд изработен от висококачествена материал за безопасно и трайни употреба.Гъвкава дръжка дизайн ще отговарят на дете, и той може лесно да се хранят.Къса и нескользящая дръжка, за която детето лесно се държат здраво и да не е толкова лесно да се падне.Устойчиви на висока температура, трудно е деформиран, много практичен.Характеристики Цвят : розов Материал : PP, ABS Размер : 14 X3 X2 см Помещение се състои от 2 бр. x кутия за съхранение.

Подробности

Подобни продукти в категория