• Новинка
Комплект за ремонт на Вдлъбнатини DRAMMOR Paintless, Авто Гребец Вдлъбнатини, Безболезнен Ремонт Вдлъбнатини с 12 бр. Раздела за инструменти за купето на автомобила и 8 бр. К?

Комплект за ремонт на Вдлъбнатини DRAMMOR Paintless, Авто Гребец Вдлъбнатини, Безболезнен Ремонт Вдлъбнатини с 12 бр. Раздела

Buyers rating:
BGN 14.46

Налично

1 x гребец вдлъбнатини 1 x конектор Т-образен тип. 7 x Конектор за гребец. 12 x Уплътнение за ремонт на колата ями. 【Висококачествен комплект за отстраняване на автомобилни вдлъбнатини】-Гребец вдлъбнатини slide hammer по-дебел, отколкото подвижен прът конвенционалните автоматични плъзгащи чук, така че той ще бъде по-силен и траен.Гребец вдлъбнатини paintless dent repair е изработен от неръждаема стомана стандартна, няма да навреди на повърхността на колата и има дълъг срок на служба. 【Лесна употреба】- Ние сме оборудвани с 8 сменяеми глави и 12 разделите за отстраняване на вдлъбнатини за комплект за ремонт на автомобилни вдлъбнатини, за да отговарят на вашите нужди за ремонт вдлъбнатини с различна форма.С помощта на лесен за замяна можете да използвате лепило висящи различни размери за ремонт на вдлъбнатини, вытягивающие лепило за ремонт на вдлъбнатини с различни размери. 【Функция на продукта】- Авто чук оказва значително влияние върху вдлъбнатини върху метална повърхност на автомобили и други метали, както и ефективността му е висока.Може да се използва широко за премахване на вдлъбнатини в различни продукти.Вие ще имате друг опит с инструмента за премахване на вдлъбнатини в каросерията на автомобила със собствените си ръце. 【Спестяване на време и разходи】 - В сравнение с работилници за ремонт на купето, инструменти за отстраняване на вдлъбнатини при ремонт на каросерията може да ви спести много пари и време.Гребец вдлъбнатини в каросерията на колата може да ви помогне да поправи колата няколко пъти. 【Универсални инструменти за тялото ремонт】- Плъзгащи чукове за ремонт на каросерията може да бъде широко използван в автомобили, мотоциклети, хладилници, перални машини и т., като защитава оригинална боя, те могат бързо и ефективно премахване на вдлъбнатини. 【Висококачествен комплект за отстраняване на автомобилни вдлъбнатини】-Гребец вдлъбнатини slide hammer по-дебел, отколкото подвижен прът конвенционалните автоматични плъзгащи чук, така че той ще бъде по-силен и траен.Гребец вдлъбнатини paintless dent repair е изработен от неръждаема стомана стандартна, няма да навреди на повърхността на колата и има дълъг срок на служба. 【Лесна употреба】- Ние сме оборудвани с 8 сменяеми глави и 12 разделите за отстраняване на вдлъбнатини за комплект за ремонт на автомобилни вдлъбнатини, за да отговарят на вашите нужди за ремонт вдлъбнатини с различна форма.С помощта на лесен за замяна можете да използвате лепило висящи различни размери за ремонт на вдлъбнатини, вытягивающие лепило за ремонт на вдлъбнатини с различни размери.

Подробности

Подобни продукти в категория