• Новинка
beetoy, 26 парчета, 13 Цвята, Игли за малки Момичета, Красиви Фиби за детска плат с Плодов Модел за момичета, Щипки за коса, Аксесоари, Щипки за коса за малки момичета, Бебе?

beetoy, 26 парчета, 13 Цвята, Игли за малки Момичета, Красиви Фиби за детска плат с Плодов Модел за момичета, Щипки за коса,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

❀【На тъканта на лигавицата не травмирует дете】 : Тези щипки за коса за малки момичета напълно на лигавицата, желязна шнола няма да бъде директно влизат в контакт с кожата, тя е много подходяща за деца с тънък косъм и по-малко коса, и няма нужда да се притеснявате за това, че железопътната линия шнола ги боли ♥【Очарователен дизайн на плодове и зеленчуци】 : Уникални дизайни на плодове и зеленчуци с подходящи ярки цветове, които ще направят вашата малка принцеса сладък и привлекателен. ✯【Размер за бебета】 : Нашите модни шнола за коса с плодове и зеленчуци за малки момичета има един и същ размер на 0,6 * 1,2 инча, което е идеално за малки момичета!. ☺【Двойка дизайн】 : Има 13 различни стилове на плодове и зеленчуци, общо 26 аксесоари за момичета-заколок, можете да носите 1 или по-заколок различни стилове поотделно или да се носят няколко еднакви заколок, че не изглеждат добре. ♕【Практично съхранение, подходяща за подарък】 : Всички тези 26 аксесоари-скоби се съхраняват в малка прозрачна кутия, която ще помогне на детето самостоятелно да намерите и съхранява скоби.Опаковани в кутия, по-подходящ като подарък за малките момичета.Клипове за малки момичета.

Подробности

Подобни продукти в категория