• Новинка
Замяна наставка за парцал с отжимом JBRUN - Наставка за парцал с отжимом от микрофибър, която е съвместима със системата EasyWring RinseClean с 2 резервуарами - за миене на подов?

Замяна наставка за парцал с отжимом JBRUN - Наставка за парцал с отжимом от микрофибър, която е съвместима със системата

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

【Забележка】 : Инсталиране толкова проста, колкото и оригинала, който лесно отсоединяется и е защелкивается!Само за по-новите модели резервуарной система Rinse Clean 2! !Не е подходящ за система Easy Wring 1 Tank! 【Премиум качество】 Накрайник за меки материали е изработена от устойчива на износване микрофибър, мека и супер абсорбиращи, тя не поцарапает повърхността се почиства.Освен това, накрайник за меки материали от микрофибър за лесно премахва и поглъща твърда кал.Мокро и сухо ползване. 【Широко приложение】 Тази наставка за парцал е безопасна и ефективна при почистване на замърсени повърхности на всички подове с твърда настилка, дървен паркет, ламинат, marble floor, керамични плочки, винил, линолеум и др.Може да се използва за стеклоомывателях и автомойках. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 Просто закачете кабела парцал на главата на парцали и да кликнете върху червения рамка, докато не чуете щракване за замяна.Екологично чист, множество въже от микрофибър, която може да се пере в машина. 【Идеален заместител】 замяна корона въже от 4 теми, съвместима с роторной въже Rinse Clean, от дебели влакна, не отстъпва на оригинала.Препоръчително е да се заменят дюза на всеки 3-4 месеца за по-добър ефект на пречистване. 【Забележка】 : Инсталиране толкова проста, колкото и оригинала, който лесно отсоединяется и е защелкивается!Само за по-новите модели резервуарной система Rinse Clean 2! !Не е подходящ за система Easy Wring 1 Tank!. 【Премиум качество】 Накрайник за меки материали е изработена от устойчива на износване микрофибър, мека и супер абсорбиращи, тя не поцарапает повърхността се почиства.Освен това, накрайник за меки материали от микрофибър за лесно премахва и поглъща твърда кал.Мокро и сухо ползване. 【Широко приложение】 Тази наставка за парцал е безопасна и ефективна при почистване на замърсени повърхности на всички подове с твърда настилка, дървен паркет, ламинат, marble floor, керамични плочки, винил, линолеум и др.Може да се използва за стеклоомывателях и автомойках.

Подробности

Подобни продукти в категория

Литър Glad Freezer Zipper с цип, 40 грама
  • Новинка
Оценки:

Литър Glad Freezer Zipper с цип, 40 грама

Пакети за фризера с цип : Пакети за фризера Радвам се, с цип не съдържат BPA, са на цип и са незаменим решени

BGN 6.33