• Новинка
Black Diamond Stoneworks ГРАНИТ ПЛЮС! За пречистване и лак 2 в 1 за гранит, мрамор (1 Г НА 1 КВ.) Гранит мерки и теглилки: plumping и предпазва гранит, Мрамор. 1-QT

Black Diamond Stoneworks ГРАНИТ ПЛЮС! За пречистване и лак 2 в 1 за гранит, мрамор (1 Г НА 1 КВ.) Гранит мерки и теглилки:

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

НЕ ОСТАВЯ на РАЗВОДИТЕ, е Безопасен при контакт с храни, ph неутрален, Не се отмиват кучешка кожа, хипоалергенни формулаПОМАГА да се ПРЕДПАЗИ ПЛОТА от масла, кафе, хранителни продукти, вино, фъстъчено масло и деца.ВГРАДЕН мерки и ТЕГЛИЛКИ улеснява почистването на повърхности и ги предпазва от оцветяване.Това не е самостоятелен гранит мерки и теглилки.ПРЕДПАЗВА ВАШИЯ ГРАНИТ от масла, кафе, хранителни продукти, вино, мазнини и мастило.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ГРАНИТ ЛЕПИЛО За дълготрайна защита - Професионални резултати Спрей го и избършете!.Black Diamond Stoneworks ГРАНИТ ПЛЮС! За пречистване и лак 2 в 1 за гранит, мрамор, Травертин, варовик, Готов за употреба! (1 галон, 1 литър) И средство за уплътняване на гранит Black Diamond Stoneworks : plumping и предпазва плотове от гранит, мрамор, травертин, варовик, бетон.Отличен за фугиране на шевове, Камини и тераса.

Подробности

Подобни продукти в категория