• Новинка
Berocia Професионален Card Подложка за Покер, Магически Подпори, мат отблизо с Удебелени Гурме Кадифена повърхност (черен 16,5 *12,5 инча)

Berocia Професионален Card Подложка за Покер, Магически Подпори, мат отблизо с Удебелени Гурме Кадифена повърхност (черен

Buyers rating:
BGN 7.66

Налично

КадифеВисококачествени стелки за магьосници-отблизо, много издръжливи, за да отговарят на всички условия на изпълнение.Предпазна подложка запазва вашите игри, картички и други предмети в областта на сигурността и чистотата по време на представянето или игри.Висококачествена тъкан за перфектния ефект перекатывания кости, устойчива на плъзгане задната страна за максимален захват при игра. Красива кадифе удебелена повърхност идеална за работа с монети или карти, както гумена конструкция на дъното не позволява приплъзване на килима. 16,5*12,5 инча (42*32 cm), цвят : черен.Висококачествени стелки за магьосници-отблизо, много издръжливи, за да отговарят на всички условия на изпълнение.Предпазна подложка запазва вашите игри, картички и други предмети в областта на сигурността и чистотата по време на представянето или игри.Висококачествена тъкан за перфектния ефект перекатывания кости, устойчива на плъзгане задната страна за максимален захват при игра. Красива кадифе удебелена повърхност идеална за работа с монети или карти, както гумена конструкция на дъното не позволява приплъзване на килима. 16,5*12,5 инча (42*32 cm), цвят : черен. Всеки фокуснику нужда един от тези висококачествени стелки за едър план 2. Красива бархатистая повърхност на меките слой 3. Тежкотоварни тампон в едър план, за да отговарят на всички условия на изпълнение 4. Тази тампон в близък план не се колебае, не се плъзга, не се износва и миене на ръка 5. Отличен за използване в bar magic и особено улични изпълнения на 6. Това е голям card мат 16,5 * 12,5 инча (42 * 32 см).

Подробности

Подобни продукти в категория