• Новинка
Charme Princesse 2 Опаковки за Еднократна употреба на Пластмасови опаковки за Татуировка на Веждите, на 300 Метра Консервирующей филм за Перманентен Грим на Вежди устни TA628-2

Charme Princesse 2 Опаковки за Еднократна употреба на Пластмасови опаковки за Татуировка на Веждите, на 300

Buyers rating:
BGN 3.73

Налично

Като нетоксичен, безвреденДишаща найлонова материал. без разкъсвания, без бръчки.Пълзяща нож в кутия улеснява разрезание храна филм.Високо качество : Консервирующая филм е направена от висококачествен полиетилен, който е безопасен, нетоксичен, безвреден, както и экологичен.Лесна употреба : Кутия с козметична фолио, с нож, с нейна помощ по-лесно се нарязва фолио, да не се разкъсва, без гънки.Спецификация на опаковката, за да татуировка на веждите : Идва с полиетиленово фолио от 2 на руло. Широчина 4,2 см/1,65 инча, дължина около 300 метра.Ултра тънък, лесно рвущийся, добра здравина и професионален дизайн.Широк спектър на приложение : Тази използвана фолио за увиване на веждите е подходяща за много цели, като татуировка на веждите, перманентная татуировка върху тялото, микроблейдинг, татуировка подводкой за очите и така нататък, може да се използва като защитно фолио за татуировки, както и предоперативна филм. 100% доволни : -Ако сте получили консумативи за татуировки с проблемите на качеството или имате нещо, което липсва, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви изпратим съвсем нова за замяна, и вие не ще трябва нищо да се върне.

Подробности

Come with 2 rolls plastic wrap. 4.2 cm/ 1.65 inches in width, about 300 Meters in length. Ultra-thin, easy to tear, good toughness and professional design. :

Подобни продукти в категория

Телескопична Спирала Carbon Black 2
  • Новинка
Оценки:

Телескопична Спирала Carbon Black 2

УДЛИНЯЮЩАЯ СПИРАЛА за МИГЛИ : Телескопичен оригиналната mascara придава бъдат преодолени миглите интензив

BGN 1.00