• Новинка
Чанта с джоб за отпечатъци, Скоба, за да зададено измерване на кислород, Преносимо Съхранение, Почистване и Организаторите, Кошница за Завивки (черен, един размер)

Чанта с джоб за отпечатъци, Скоба, за да зададено измерване на кислород, Преносимо Съхранение, Почистване и Организаторите,

Buyers rating:
BGN 29.76

Налично

Подкрепя съхранение на повечето оксиметровУдължава срока на експлоатация на вашия оксиметра. Забележка : Това е кутия за съхранение на еднократна оксиметра.Основната оксиметър е в комплекта не е включена.Това ви дава лесен за носене оксиметър със себе си, защитен от падане, повреждане или загуба.Обикновен черен калъф Подходящ за всяко облекло.Този продукт предпазва вашия оксиметър от вода в ежедневния живот. Подкрепя съхранение на повечето оксиметров.Удължава срока на експлоатация на вашия оксиметра. Забележка : Това е кутия за съхранение на еднократна оксиметра.Основната оксиметър е в комплекта не е включена.Това ви дава лесен за носене оксиметър със себе си, защитен от падане, повреждане или загуба.Обикновен черен калъф Подходящ за всяко облекло.Този продукт предпазва вашия оксиметър от вода в ежедневния живот. Забележка : Това е кутия за съхранение на оксиметра един предмет.Основната оксиметър не е включена в комплекта, за да удължи живота на вашия оксиметра, този продукт защитава вашия оксиметър от вода в ежедневния живот. Това ви дава лесен за носене оксиметър със себе си, за да не падна, не повредился или не изгуби.Обикновен черен калъф подходящ за всяко облекло и подкрепя съхранение на повечето оксиметров.

Подробности

Подобни продукти в категория

Столове за вашия офис OLIXIS
  • Новинка
Оценки:

Столове за вашия офис OLIXIS

Основана през 2010 г, OLIXIS това е компания, която се фокусира върху "здраве и комфорт", и нашата философия е �

BGN 1.00