• Новинка
Кожена Подложка За Релеф, Кожевенное Занаят Гумена Тъпо Дъска За Рязане Punch Инструмент За Релеф Занаятите САМ за Занаяти собствените си ръце и Шиене

Кожена Подложка За Релеф, Кожевенное Занаят Гумена Тъпо Дъска За Рязане Punch Инструмент За Релеф Занаятите САМ

Buyers rating:
BGN 5.88

Налично

Размер : 300 x 200 x 15 мм /11,8 x 7,87 x 0,59 инча (Д * Ш * В); Материал : пластмаса Гладка повърхност и устойчивост на разкъсване.Висок клас пластмаса; Маслоустойчив, коррозионностойкие, устойчиви на растворителям, устойчиви на високи температури и стареене на специални материали.Широко приложение : бял, не замърсява работата си.Разхлабете шум от удари с юмрук.Идеален за производството на изделия от кожа / ръчна изработка.Предимство : Публикувано от ритмични на звука намалява.Висока еластичност, ниска скорост на остатъчна деформация при натиск.Тампон за перфорационного чук отлично предпазва вашия перфоратор и длето.Полезни съвети : Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас директно.Моля, проверете размера на продукта преди покупката.Размер : 300 x 200 x 15 мм /11,8 x 7,87 x 0,59 инча (Д * Ш * В); Материал : пластмаса. Гладка повърхност и устойчивост на разкъсване.Висок клас пластмаса; Маслоустойчив, коррозионностойкие, устойчиви на растворителям, устойчиви на високи температури и стареене на специални материали.Широко приложение : бял, не замърсява работата си.Разхлабете шум от удари с юмрук.Идеален за производството на изделия от кожа / ръчна изработка.Предимство : Публикувано от ритмични на звука намалява.Висока еластичност, ниска скорост на остатъчна деформация при натиск.Тампон за перфорационного чук отлично предпазва вашия перфоратор и длето.Полезни съвети : Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас директно.Моля, проверете размера на продукта преди покупката. Използва се за рязане на кожата, без увреждане на ръба. Отлично предпазва вашия перфоратор и длето. намалява силата на отскок, които работят като буфер. Звукът на удара намалява, това може да намали амортизирующую възглавница, за намаляване на шума. Отличен за дыроколов, инструменти за пробиване и нож за рязане на кожа. Гладка повърхност и устойчивост на разкъсване.

Подробности

Features:
Used to cut leather without damaging the edges. :
Great to protect your punch and chisel. Reduce the force of bounce, working as buffer. :
Beat sound emitted is reduced, this can buffer the shock-absorbing cushion, reduce noise. :
Great for hole punches, stamping tools and leather cutting cutter. :
Smooth surface and tear resistance. No scratching to your leather or fabric.:
Specification:
Material:
Polyurethane
Weight:
280g
Size:
20*15*0.8cm/7.87*5.91*0.31in
Package Includes:
1 x Stamping Board:
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория