• Новинка
5ШТ Форми за по инерция кораби от смола Форми за по инерция кораби от смола Форми за по инерция кораби от епоксидна смола Силиконови форми за леене под налягане от с?

5ШТ Форми за по инерция кораби от смола Форми за по инерция кораби от смола Форми за по инерция кораби от епоксидна смола Силиконови

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Набор от форми за силикагел от смола : В комплекта са включени 4 бр кръгла форма за силикагел и 1 бр. формуляр за скоба за влакчета.Можете да използвате този комплект форми за извършване на каботажните от смола за едновременно извършване на различни отливки, за да си занаяти, за каботажните са в добро състояние.Подсилени висококачествен материал : нашият набор от форми за епоксидни на каботажните е изработен от висококачествен утолщенного силиконов материал, който притежава отлична якост на опън, добро запазване на форма, ниско тегло, надеждност и възможност за повторна употреба.Усъвършенстване на силиконовата форма от смола е лесен за използване и почистване, много гъвкава и здрава.Лесна употреба : нашата форма от смола гладка отвътре и лесно демонтируется.Просто трябва да сложите необходимия пълнител във форма, да се изчака известно време, докато смола напълно да не се втвърди, а след това внимателно се върти форма, за да се пращат го навън, за да завърши успешно етап на скрап.А готовият продукт се получава много гладка и лъскава, и не е нужно да го разфасоват и се полира.Много добри занаяти собствените си ръце : нашите форми от силиконовата смола може да се използва в различни поделках със собствените си ръце, като поставки, подложки за чаши, подложки за телефонни подпори, свещници, ръчно изработени изделия и т. Тя също така може да се вгражда и в други малки отливки, като пеперуди, цветя, снимки, дрънкулки и т., Тези иновативни влакчета от смола, направени със собствените си ръце, ще направи впечатление на вашите гости.Сервизно обслужване : Ние ще направим всичко възможно, за да направи всяка единица на продукта.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Вашето удовлетворение е най-важно, и ние се радваме да ви служи!.Описание : Технически характеристики : Помещение включва : 4 бр. формуляр за влакчета от силикагел, 1 бр. формуляр за влакчета от силикагел. Размер : Диаметър на силиконовата форма за чаши е 9,7 см /3.

Подробности

Подобни продукти в категория

Stamperia SBBL48 Крафт-хартия Мулти
  • Новинка
Оценки:

Stamperia SBBL48 Крафт-хартия Мулти

Всичко, което ви трябва за scrapbooking!Предлага се в различни варианти, всеки от които се продава отделноСъдъ

BGN 1.00