• Новинка
Удължител NTONPOWER с Тъкани кабел с дължина 10 метра, захранващ Кабел с USB, Плосък разклона за монтиране на стена, 3 Гнезда, 2 USB порта, Компактна Настолна зарядно устройст?

Удължител NTONPOWER с Тъкани кабел с дължина 10 метра, захранващ Кабел с USB, Плосък разклона за монтиране на стена, 3 Гнезда,

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Ракита сила лента с удлинителем с дължина 10 метра】 - Удължител NTONPOWER дължина от 10 фута осигурява гъвкавост на достъп до отдалечени розеткам и труднодоступным местаИдеален за някаква стара къща, стая в хотел или офис.Идва с кабелна етаж под за удобство на организацията.Освен това, черен текстилен кабел придава продукт, стилен външен вид и не спутывается. 【Монтиране на стена с плоска вилица под прав ъгъл】 - Плосък с вилица с нисък профил лесно се побира в трудно достъпни места, например, зад дивана, скрин, гардероб, книжни рафтове или друга мебел, която се намира близо до стената, че не ви позволява да използвате стандартен щепсел.Конектор с 2 замочными скважинами позволява надеждно да инсталирате този удължител с плоска вилица в различни места, като стена, нощно шкафче или под масата на Продукцията на всеки един USB порт може да достигне 2,4 А. Удължител с дължина 10 метра - Този удължител power strip е с удължител с дължина 10 метра, което ще ви позволи да публикувате тази зарядната станция е много далеч от контакта, за да отговарят на вашите различни нужди на зареждане. Правоъгълен плосък щекер - Конструкция на плоски щепсела с наклон под ъгъл 45 ° дава възможност не свързвайте други контакти към стената и е идеална за труднодостъпни места, например, за мебели. Удобна конструкция за монтиране на стена - 2 слота за замочных кладенци позволяват надеждно да инсталирате тази монтируемую агресивна лента в различни приложения, като например workbenches, стенни конзоли, подови стойки и по гишетата. Малък и компактен размер - Това е портативен захранващ блок с много класически външен вид; Компактно тяло позволява лесно да се побере във всеки ограничено пространство, идеална за дом, офис и други ситуации. Огнезащитни материали - Този черен удължител с дължина 10 метра е изработен от негорими материали ABS и PC, които издържат на висока температура до 1382℉, което ще помогне да се изключи опасност от пожар при използването на удължител на закрито и удължаване на живота му.

Подробности

Подобни продукти в категория