• Новинка
Поставка за дисплея на слушалката AMVR VR и притежателя контролери, скоба за лична интерфейс и работа на смени накладки за лицеви панели от стиропор от изкуствена кож?

Поставка за дисплея на слушалката AMVR VR и притежателя контролери, скоба за лична интерфейс и работа на смени накладки за лицеви

Buyers rating:
BGN 28.26

Налично

【Съхранявайте слушалките Valve Index чиста и защитена от пот 】 Патентован AMVR скоба за лична интерфейс на оригинален дизайн и накладка за вложката от пеноматериала от изкуствена кожа за да се запази чистотата на слушалки Valve Index и защита от изпотяванеВече не е нужно да се притеснявате за това, за да споделя слушалки Valve Index със своите приятели. 【Лесна употреба】 Настройте позицията на своята практика от изкуствена кожа с поролоном на конзолата AMVR Лицето Интерфейс, за да направи калъф от изкуствена кожа с поролоном подходящ за вашата кожа.Лицето на всеки човек е структурирана по различен начин, някои квадратни лица, а при някои кръгли.Преди употреба калъф от стиропор от изкуствена кожа трябва да се коригира в зависимост от лицето си.Ние предлагаме тънка и дебела секция на своята практика от стиропор от изкуствена кожа и две странични подплата от пяна на клиньях, които могат да се използват от голям брой хора. 【Патентованият оригинален дизайн AMVR】 За показване и съхраняване на слушалки Steam, Valve Index и сензорни контролери. 【Стабилна базова поставка】 Тегло основание vr-скоба увеличи на 100 г, в сравнение със стария модел, и той изглежда по-дебел.По-тежка vr-слушалка ще бъде по-стабилен, когато е оборудван и не ще наведе. 【Се подобри и работата с виртуална реалност】Конструкция фуги в джоба от полиуретанова пяна от изкуствена кожа позволява на потребителите да се носят очила е по-добре да възприемат виртуална реалност, а лекар по дентална медицина не е толкова лесно да се изтръгне. 【Патентованият оригинален дизайн AMVR】 За показване и съхраняване на слушалки Steam, Valve Index и сензорни контролери. 【Патентованият оригинален дизайн AMVR】 За показване и съхраняване на слушалки Steam, Valve Index и сензорни контролери.Поставка за дисплея на слушалката AMVR VR титуляр и контролери за станция закрепване на виртуална реалност Steam, Valve Index.Скоба за лична интерфейс AMVR и замяна тампон за лице от стиропор от изкуствена кожа, хастар за носа със защита от течове и защитна капачка за обектива, удобен комплект за слушалки Valve Index.

Подробности

Подобни продукти в категория

F1 2001 (Калъф за бижута) - PC
  • Новинка
Оценки:

F1 2001 (Калъф за бижута) - PC

От производителя се борят за позиция на всеки стръмен завой на скорост пряк и стръмен, обръщане на найбл

BGN 11.04
Злато цивилизация 3 - PC
  • Новинка
Оценки:

Злато цивилизация 3 - PC

Комплект класическа стратегическа игра с огромен пакет от добавкиПочти безкраен процес на игра.Включв�

BGN 3.33
Мега колекция Demon Gate
  • Новинка
Оценки:

Мега колекция Demon Gate

Пригответе се да играят при найсложните действие за Съдбата, която сте виждали някога!Наличието на пове

BGN 18.24
Z: Стоманени войници - PC
  • Новинка
Оценки:

Z: Стоманени войници - PC

В кървавите последици се появява Z Z : Steel Soldiers, наречен в чест на новата порода роботи с вкус към войната и

BGN 3.00
Каравана [Кода на онлайн-игра]
  • Новинка
Оценки:

Каравана [Кода на онлайн-игра]

Комбинация от жанрове : разнообразна игра опит, благодарение на комбинация от елементи на стратегия, тъ�

BGN 47.31