• Новинка
Пластмасови Лабораторни Бутилка За химически Реактиви Bettomshin, 100 мл, Бутилка За Съхранение на Течността с Широко Гърло За проби/Твърди Вещества, Бял 5 бр.

Пластмасови Лабораторни Бутилка За химически Реактиви Bettomshin, 100 мл, Бутилка За Съхранение на Течността с Широко Гърло

Buyers rating:
BGN 6.39

Налично

[1] : ) СПЕЦИФИКАЦИЯ [2] : ) ПРЕДИМСТВО.Не съдържа вредни химикали и е много безопасен за използване, влагоустойчив, отговарят на високи, широк спектър от приложения. [3] : ) ИЗМЕРВАНЕ.Корпус флакон, прозрачен, което улеснява проверка на нивото на вещества или течности.Цилиндричен корпус, майната-надолу капак, предназначена за лесно и удобно отваряне и затваряне, запечатани на капака предпазва от течове, не се притеснявайте, че съдържанието на высыплется. [5] : ) ПРИЛОЖЕНИЕ. Подходящ за съхранение на течности, реагенти и проби.Широко се използва в различни хранителни фабрики, химически фабрики, хранителни магазини, класификация на опаковъчни приложения в различни индустрии.Описание на продукта Описание : 1.Цилиндричен корпус, майната-надолу капак, предназначена за лесно и удобно отваряне и затваряне, запечатани на капака предпазва от течове, не се притеснявайте, че съдържанието на высыплется.Не съдържа вредни химикали и е много безопасен за използване, влагоустойчив, отговарят на високи, широк спектър от приложения.Корпус флакон, прозрачен, което улеснява проверка на нивото на вещества или течности.Подходящ за съхранение на течности, реагенти и проби.Широко се използва в различни хранителни фабрики, химически фабрики, хранителни магазини, класификация на опаковъчни приложения в различни индустрии.Параметри : Капацитет : 100 мл Материал : пластмаса Цвят : прозрачен, бял Осъществяване Съдържание : 5 бр. х Пластмасова бутилка.

Подробности

Capacity:
100ml
Material:
Plastic
Color:
Translucent, White
Package Content:
5 pcs x Plastic Bottle

Подобни продукти в категория

ХО ДВОЕН СИГНАЛ на СВЕТОФАРА 1960
  • Новинка
Оценки:

ХО ДВОЕН СИГНАЛ на СВЕТОФАРА 1960

Характеристики : Сигнали в обичайния северна америка стил, използван от 1960те и 1980 Общи федералния защит�

BGN 7.19