• Новинка
Yardwe 1 Ролка Хранително-вкусовата Амбалажна хартия на Ролка крафтова хартия, Хартия за опаковане на Burger Листове Кафяв Пергамент хартия на Ролка Месо Листове хартия ?

Yardwe 1 Ролка Хранително-вкусовата Амбалажна хартия на Ролка крафтова хартия, Хартия за опаковане на Burger Листове Кафяв

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Хартиени втулки : ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ - Тази крафт хартия е направена от натурална първична целулоза, която е неизбелени, непаханой и без покритиеТази книга няма да остави нищо на нежеланите за хранене.Държач за сандвичи от влажна восъчна хартия : идеален за приготвяне на скара, печене на хляб, сладкиши, бисквити, торти, кексчета, пакетирани храни.Обвивка от сухи восъчна хартия за деликатеси : хартия може да бъде за печене, деликатеси, банички, хамбургери, ирисок, карамел, нуга и бонбони.Листове хартия за бургери : ПЪРВОКЛАСНО КАЧЕСТВО : можете да Сте сигурни, че вашите гости ще възникнат проблеми с излишък от мазнини в ръцете си.Освен това, това означава, че продуктите запазват своя естествен вкус, тъй като лист да не пия от него.Небеленая с пергамент хартия : Тази амбалажна хартия се използва за семейни кухни, в пекарни, ресторанти и кафенета.Списък на пакетите в 1 ролка x амбалажна хартия Характеристики -Материал : небеленая крафт-хартия. -Цвят : Както е показано на фигура пергаментова хартия за печене. - Най-добре е подходящ за опаковки, преместване, забавни работи от амбалажна хартия, защита на повърхности на храните, месо в хартия за опаковане. - Декоративен и гигиеничный, могат да бъдат нарязани, лесен и удобен за използване ролка крафтова хартия. - Нашата хартия за печене - това е нов вид екологично чиста хартия за здравословно хранене, безопасна за опаковане на хранителни продукти. - Идеален за приготвяне на скара, печене на хляб, сладкиши, бисквити, торти, кексчета, пакетирани храни и др Листа крафт-хартия за деликатеси. - Книга може да бъде за печене, деликатеси, банички, хамбургери, за увиване на ирисок, карамел, нуга, карамельных карамелек и т. В жиростойкую обвивка.Описание на продукта Амбалажна хартия за сандвичи Тази хартия за печене можете да сложите в тава за готвене. опаковъчна хартия за сандвичи позволява да украсят празничната храна с помощта на тази амбалажна хартия за хранителни продукти.

Подробности

Подобни продукти в категория

Папка за релеф Sizzix 3D Texture Fades, Сив
  • Новинка
Оценки:

Папка за релеф Sizzix 3D Texture Fades, Сив

Следвайте голямо впечатление!Нашите папки за релеф превръщат картон, хартия, фолио, метална и пергамент

BGN 2.67