• Новинка
Акумулаторна батерия Електрически Скрубер с отжимом - 5 Сменяеми Дюзи За почистване, Безжична Четка за почистване на душата с дълъг удлинителем, Скрубер за баня, Ск?

Акумулаторна батерия Електрически Скрубер с отжимом - 5 Сменяеми Дюзи За почистване, Безжична Четка за почистване на душата

Buyers rating:
BGN 17.11

Налично

▶Забележка : За премахване на упорити петна използвайте препарат за почистване?【По-мощен, с по-малко усилия】 Този електрически скрубер е оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 2000 mah и вградена технология за защита от течове, която не само осигурява безопасността на зареждане, но и осигурява добра и непрекъсната работа в продължение на 90 минути след пълно зареждане в рамките на 3-5 часа.Тази електрическа четка за почистване ще ви спести вашето уставшее тяло със скорост 300 об / мин и интелектуално вращению на 360 °, благодарение на почистване ще отнеме два пъти по-малко време!. ?【5 многоцелеви щеточных глави】В комплект електрически отжимного чистач включва 5 сменяеми щеточных глави, които са подходящи за почистване на всички зони на кухни и бани, такива като вана в баните, кухня, скара, плоча, силно намазва стените, пукнатини, мивка, пода, варов разтвор, баня, тоалетна, колелото на колата, етаж, стъкла, прозорци и др. С помощта на нашия мощен отжимного чистач всяко кътче може да бъде чист като нов. ? 【Стартирането на един бутон】 Нашия модернизиран електрически отжимной скрубер 360 за безжични вани и плочки, предназначени за ежедневна употреба, няма нужда от сложни етапи на изграждане, така че можете да се наслаждавате на процеса на декомпресия по време на прибиране на реколтата.Благодарение на затворената конструкция може да не се притеснявате за просачивании вода вътре.Автоматично изключване при прекомерно налягане на четка за защита на вашия паркет и баня.от надраскване, поради прекомерни усилия. ?【Спестяване на време и енергия】 Не е необходимо усърдно да работят по стария начин, с помощта на кърпа в ръцете си.С помощта на тази четка за душ може лесно премахване на упорити петна и значително съкращаване на времето за работа с 1 час до 15 минути.Електрически скрубер за душата лесен и wi-fi.Дори едно дете може с лекота да четка за почистване. ? 【За няколко задачи, почистване】 Автоматичен чистач за почистване можете да използвате на закрито и открито, той е отличен за почистване на завои, плочки, мивки, казанчета, вани, врати прорезей и душ прозорци, а също и добре почиства автомобилни гуми и списания.С прибиращ се дръжка, КЪСА ИЛИ ДЪЛГА?ТОВА Е ВАШИЯТ ИЗБОР!Препоръки : За подобряване на ефект на почистване се препоръчва да се използва препарат за почистване или проливен дъжд.

Подробности

Подобни продукти в категория

Четка за ръце Groom Industries Handi Groom Brush
  • Новинка
Оценки:

Четка за ръце Groom Industries Handi Groom Brush

Идеален за премахване на петна от домашни любимциОтличен за персийски и качествени килими с ниско дрям�

BGN 9.56