• Новинка
Воден Фонтан Salate за котки 101 унция / 3 л, Ултра Тих Фонтан за домашни любимци за Котки, Вътрешен Диспенсер за вода, с Филтър и led подсветка за сигнали за Недостиг на вод?

Воден Фонтан Salate за котки 101 унция / 3 л, Ултра Тих Фонтан за домашни любимци за Котки, Вътрешен Диспенсер за вода, с Филтър

Buyers rating:
BGN 16.80

Налично

Работи нормално при on син цвятНедостигът на вода при включена червена електрическата крушка.Свети червен индикатор, напомнящ ви за нивото на водата е ниско, междувременно помпата автоматично спира, за да не се оставете да изсъхне. Тава за вода *1. Водопроводна тръба *1. Резервоар за фонтана Cat обем 3 л * 1. Безшумен водна помпа *1. Ръководство на потребителя * 1. Почистете фонтан за вода за котки преди употреба.Инсталиране на филтъра (синя страна отгоре).Пълен резервоар за вода.Поставете на водна помпа в резервоара за вода и се уверете, че водна помпа адсорбирован на дъното на резервоара.Сложете тава с вода за пиене.Е свързан към захранването, светва син индикатор, и водата тече.Сверхшумный помпа : Нашият фонтан за вода котка е оборудван сверхшумным помпа, която работи много тихо, дръжте го на ниво под 30 db, звука на потока на водата почти не се чува, това няма да се отрази на съня през нощта, дори ако той е в стаята.Предупреждение за липса на led фоново осветление : Нашият фонтан за котки оборудван с помпа, която автоматично изключване, когато нивото на водата е твърде ниско, за да се предпазите от перегорания.Светодиод ще светне в червено, да ви предупреди за това, че той се нуждае от повече вода. (Син индикатор свети по време на нормална работа). Златна резервоарът е с обем 3 л : Капацитетът на нашия фонтанчика за пиене котки е 3 л / 101 унция.Той може да осигури за котки от 7-дневен разход на вода или малки кучета 3-4-дневен разход на вода, който е много подходящ за семейства, намиращи се в краткосрочни бизнес пътувания.Тройната филтриране с помощта на квалифицирани материали : Нашата купа за вода за котки, направена от висококачествени полипропиленова смола, която не съдържа BPA, което е с високо качество и издръжливост.Също така има двухжильный трислоен филтър, който ви позволява да се отървете от 99% от замърсители и осигуряване на котки и кучета е чиста и прясна вода.Изплакнете с филтри за котешки фонтана преди употреба и заменяйте ги на всеки 3-4 седмици.

Подробности

Подобни продукти в категория

Такса куче купа с терен от ArtDog
  • Новинка
Оценки:

Такса куче купа с терен от ArtDog

КОЛЕКЦИЯ МИСОК за ЖИВОТНИ ARTDOGЕдин от найдобрите мисок за вода, които някога сте виждали.Един практичен �

BGN 23.64