• Новинка
JJKUN Татуировка Стикер Луната Корсаж В ярък Декор Временни татуировки за жени Включва различни модели на Луната и т.н., Подходящ за плуване в морето Сексуалната инди?

JJKUN Татуировка Стикер Луната Корсаж В ярък Декор Временни татуировки за жени Включва различни модели на Луната и т.н.,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Богата на стилове : Пакет включва различни модели, като луна, слънце, цвете, различен стил на луната и т, осигуряват ярък стил.КАКТО е ПОКАЗАНО НА СНИМКИТЕ, е много популярен сред тийнейджъри и възрастни.Водоустойчивост : Временни татуировки за момичета са много лесни за използване.За 10-20 секунди Просто измиване с вода и лесни за миене, Бебешко олио.Полупостоянные временни татуировки с цветя изглеждат истински и се държат за дълго. Материал : Етикети Moon Corsage са изработени от хартия, нетоксични и са трайни, те водоустойчив и не попиват потта, не вредят на кожата, идеални за хора, които ги използват като украса, лесно се освободи. Случаи : когато се срещнем, да пазарувате или да ходите на море и лежите на плажа, колко е елегантен и бляскав изглеждаш с красива и ослепителна татуировка по тялото си. 100% гаранция за покупки : можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси след покупка, и ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Характеристика : 1. Нетоксичен и безопасен. Изключително здрава повърхност. Лесно се нанася, се пренася и отстранява без никакво лепило. Водоустойчив и защитен от пот, дишащи характеристики. Фигура не отразява, висока точност, не причинява вреда на кожата. Може да се използва в сундуке до 3-5 дни 7. Широко се използва за гмуркане на плажа, в клуба, в карнавала.Описание : Тип : Стикер с татуировка "Лунен корсаж" (полупостоянная) Размер : 2 листа 12 X18 см / 4,7 X7,1 инча; 3 листа 7 X7 см / 2,8 X2,8 инча Брой : 5 листа в опаковка Начин на употреба : Уверете се, че кожата ви е чиста, без мазнини и сухо.Решете къде искате да се етикети.Изрежете татуировка колкото е възможно по ръбовете.Махнете прозрачно фолио и нанесете стикери с татуировки върху кожата с лицето надолу.Намокрете хартията е влажна кърпа или гъба и изчакайте 30 секунди.Внимателно извадете хартията, за да провери не переклеилась ли е тя.Ако не, натиснете още малко.Внимавайте, за да не перекручивать и не опъвайте кожата, докато татуировка не успее да стъпи.

Подробности

Подобни продукти в категория

Гелевый молив за очи CAILYN, Fern
  • Новинка
Оценки:

Гелевый молив за очи CAILYN, Fern

CAILYN Gel Eyeshadow Pencil устойчиви крем гел сенки за очи без гънки с наситен пигмент и лесно плъзгаща се формулаП

BGN 0.67