• Новинка
ГОТОВА ЗА СИЯНИЮ Matte Веганская червило с Крем атласным дюзи, Пресни смокини, Червени на цвят с нюанси на грейпфрут -CRUSH ON YOU (309-Остани с мен)

ГОТОВА ЗА СИЯНИЮ Matte Веганская червило с Крем атласным дюзи, Пресни смокини, Червени на цвят с нюанси на грейпфрут -CRUSH

Buyers rating:
BGN 9.80

Налично

НОВОСТ 329-Сега и завинаги - неутрален праскова с розов оттенъкНОВОСТ 332-So Young - свеж светло ягодово оттенък.НОВОСТ 337-Съвсем като медово-карамельно-портокалов цвят. 301-имам спираща дъха – мразовит роза с мандариновым оттенък. 302-До теб – жженая сиена с розово-оранжев оттенък. 303-Аз все още вярвам – ефектен ягодово сянка по залез слънце. 307-Аз съм твоя – вкусен карамел оттенък на карамел и ябълка. 308-Целият аз – смес от сладки гранатово-червен цвят с малко червен портокал. 309-Остани с мен – червен смокини с грейпфрутовым оттенък.Натиснете в долната част на червило и директно извади туба.НЕ ПЕРЕКРУЧИВАЙТЕ телефона преди да я извадя.Това може да навреди на червило. ❤️ [НОВ ЦВЯТ] Червено червило от пресни смокини с грейпфрутовым оттенък, ПОЛУМАТОВАЯ ТЕКСТУРА : Тази матово червило дълго се задържа благодарение на кондиционирующей формула и ефектен цвят.Сатен, блясък придава изтънчен нюанс на здравословен блясък, увлажненному предвид. ❤️ ИНТЕНЗИВНО ХИДРАТИРАНЕ : масло от жожоба, масло от шипка, зехтин и витамин е омекотяват и придават пухлость сухи, тънки устни!Нанесете върху чиста пигментированный цвят с кремообразна текстура и мека като кадифе вкус. ❤️9 ЕМБЛЕМАТИЧНИТЕ ЦВЕТОВЕ : Преобразите начина си с помощта на игриво попсы в стила на 80-те години. Тези неонови нюанси са създадени, за да се открояват и изглеждат зашеметяващо на всеки цвят на кожата. ❤️ КОЗМЕТИКА БЕЗ ЖЕСТОКОСТ : Готова за глиц козметика е полезна за вас и планетата благодарение на веганским съставки, не съдържа ГМО.Освен това, в него няма хелатообразующих вещества, парабени или пълнители. ?НА УСТНИТЕ НА СНИМКИТЕ ПЪРВО НАНЕСЕН БАЛСАМ За УСТНИ, И ТЕ са БИЛИ НАПРАВЕНИ При ЯРКА СВЕТЛИНА.ДЕЙСТВИТЕЛНИЯТ ЦВЯТ МОЖЕ ДА ИЗГЛЕЖДА ПО-ТЪМНА И ЛЕКО СЕ РАЗЛИЧАВАТ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗТОЧНИКА НА ОСВЕТЛЕНИЕ, ЯРКОСТ И РЕЗОЛЮЦИЯ НА ВАШЕТО УСТРОЙСТВО, КАКТО И ПИГМЕНТАЦИЯТА НА УСТНИТЕ. ❤️ НОВАТА ОПАКОВКА : намерете идеалния нюанс или съберете всички цветове!.

Подробности

Подобни продукти в категория