• Новинка
Дръжка за вежди Jomaws-Водоустойчива дръжка за вежди Jomaws, Вълшебна Точно Водоустойчив дръжка за вежди, Молив за Микроблейдинга за татуировка на веждите с върха под фо?

Дръжка за вежди Jomaws-Водоустойчива дръжка за вежди Jomaws, Вълшебна Точно Водоустойчив дръжка за вежди, Молив

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Водоустойчив молив за вежди Jomaws】 С помощта на този молив за вежди могат да създадат много естествени и очерченные вежди, давайки им свеж вид и красива очерчивая естествени вежди, допълват вашия лек грим 【4-точков апликатор с микро-комплекти за количка фитил】 Уникален съвет дръжка с четири шипа, расчесывает форма на веждите, четири равенства очертание, лесно очертава желания ефект форма на веждите, водата е гладка и създава ясно очерченные вежди. 【Създава вежди естествения вид】 Лесно равен на бровях направления, подобно на косата, създавайки вид на естествено пълни с веждите. 【Устойчиви на размазыванию 】 не Забравяйте, че вашият грим за вежди не размажется и да не се стопи от изпотяване през целия ден, 24-часова защита от размазывания и водоустойчив. 【Лесна употреба】 моливи за вежди, както за начинаещи, така и за професионалисти, просто трябва да се цветове за контур на веждите, като повторите стъпки, може да се увеличи дълбочината, очертаване на ясни и естествени вежди и ще ви спести повече време.Характеристики : Прецизна дръжка за вежди с 1,4 връхчета нежно пада върху кожата и е с висока пигментация, давайки ви са ярки, пигментирани, реалистични елементи, подобни на косми. Подчертайте си веждите, попълване на пропуски, за да се създаде вид естествени, пълни с веждите с помощта на тази микро-дръжки за вежди, подобни на острие, което може да се слее с вашия естествен грим. Този молив за вежди могат да бъдат лесно отстранени и изтрива с помощта на средства за отстраняване на грим, средства за измиване или масла, без да оставят следи.Параметри : Име : Молив за вежди с четири шипа Съдържание нето : 5 мл Срок на годност : три години на Помещение включва : 1 бр. х течна дръжка за вежди Забележки : 1. Ако имате някакви въпроси, моля, оставете вашите мнения, ние ви обещаваме да ви отговори в рамките на 24 часа и да ви предложим най-добрите услуги. Поради разликата на различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Подробности

Name:
Four prong eyebrow pencil
Net content:
5ml
Shelf life:
three years
Package included:
1pcs x Liquid Eyebrow Pen:
Notes:
1.If you have any questions, please leave your messages, we promise to reply you with in 24 hours and offer you best services.:
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the product.:

Подобни продукти в категория

Гел очна линия CAILYN Icone
  • Новинка
Оценки:

Гел очна линия CAILYN Icone

Гелевую молив i CONE може да се прилага както за очите, така и устните за поголяма гъвкавостНе забравяйте в

BGN 12.67