• Новинка
Закачалка за хавлии за баня 24,4 Инча, Златисто-Черен Държач за Кърпи за ръце в Банята с радиатори за хавлии от Неръждаема Стомана SUS304, Единична Греда, Монтиране на ст?

Закачалка за хавлии за баня 24,4 Инча, Златисто-Черен Държач за Кърпи за ръце в Банята с радиатори за хавлии от Неръждаема Стомана

Buyers rating:
BGN 11.89

Налично

Неръждаема стомана ?【Модерен и безопасен дизайн】-Гладка повърхност на стената се измъкне, без остри ръбове позволява безопасно да се мотае халати за баня, хавлиени кърпи, дрехи и други предмети.Благодарение на специалната сгъсти и обновения дизайн куката-на стъпалата на куката за кърпи е по-голяма носеща способност.Той може да издържа тегло до 10 кг., ?【Антикоррозийный материал премиум-клас】-Изработен от висококачествена неръждаема стомана SUS 304, той никога не ръждясва.Той е здрав и издръжлив покритие, което помага да се предотврати корозия на метала, потускнение или промяна на цвета. ?【Спестяване на пространство на дръжката на】- лира - това е удобно място за съхранение на хавлиените кърпи, благодарение на което те остават сухи и са в рамките на reach.Разстояние между радиатори за хавлии и стената е 2,87 инча, това е достатъчно, за да може да събере кърпа.Можете да го прикачите към стената на банята, гипсокартонным стени или дървени врати, както и тяхната дължина ще бъде достатъчно, за да ви осигури редица висящи кърпи. ?【Инсталация за броени минути】- Нашият държач за хавлии за баня се предлага с всички винтови аксесоари (висококачествени анкеры и висококачествени винтове от неръждаема стомана с добро качество) и ръководството за инсталиране за безпроблемно инсталиране.Тази закачалка за кърпи, подходящи за влажни помещения като тоалетна, баня, умывальня, кухня и спалня. ?【Широко приложение】-Този модерен здрав лира е подходящ за всяко място, което ви харесва, например, за дървена врата, баня, на улицата, кухни, спални и т. Използвайте тази закачалка за хавлии, за да се създаде спокойна и комфортна атмосфера във вашата баня. ?【Заслужавате обслужване】 -Нашите отопляеми кърпи за ръце са трайни, стильностью, гъвкавост, с хубав дизайн, а също и грижите за обслужване на клиенти.Ние ще разгледа вашето мнение като приоритет и разчитаме на вашето доверие и подкрепа.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория