• Новинка
Къса каишка за килими GITOR, 78,7 'L Самозалепващи Пороговая планк, Преходни лайсни за врати отвори, подходящи за преход мокет на пода на височина по-Малко от 5 мм (кафе цв?

Къса каишка за килими GITOR, 78,7 'L Самозалепващи Пороговая планк, Преходни лайсни за врати отвори, подходящи за преход

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Размера на продукта】 : Дължина на преходната лайсна за килими на пода 200 см /78,74 инча, ширина 35 mm 【ШИРОКО приложение】 Подходящ за прага на прехода, когато разликата във височината между килим / пода, и на земята, е не повече от 5 мм. пороговые преходи и на ръба между мокет и паркет, мокет и подови плочки, подове и подови плочки. 【КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ】Къса каишка, за секс е направена от висококачествен PVC материал. екологично чист издръжлив материал. гъвкава формоване покритие предпазва ръба на килима от износване. 【ЛЕСНА инсталация】 Къса каишка, за секс с самозалепваща лента, без винтове, просто измерете и отрежете необходимата ви дължина, повдигна самозалепваща лента за монтаж. 【За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 Ние се стремим да предоставят качествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Размера на продукта】 : Дължина на преходната лайсна за килими на пода 200 см /78,74 инча, ширина 35 mm. 【ШИРОКО приложение】 Подходящ за прага на прехода, когато разликата във височината между килим / пода, и на земята, е не повече от 5 мм. пороговые преходи и на ръба между мокет и паркет, мокет и подови плочки, подове и подови плочки. 【КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ】Къса каишка, за секс е направена от висококачествен PVC материал. екологично чист издръжлив материал. гъвкава формоване покритие предпазва ръба на килима от износване. 【ЛЕСНА инсталация】 Къса каишка, за секс с самозалепваща лента, без винтове, просто измерете и отрежете необходимата ви дължина, повдигна самозалепваща лента за монтаж. 【За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 Ние се стремим да предоставят качествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Лента за кантиране на пода - чудесен вариант за създаване на прост преход джантите са по краищата постелки.Материал : PVC Дължина : 200 см /78,7 инча Подходящ за затваряне на ръбовете на килима и пол и преход праг с височина по-малко от 5 мм.

Подробности

Подобни продукти в категория