• Новинка
Led Висящ шкаф за баня, Многофункционален Органайзер за съхранение, Стенен шкаф за баня, монтиран над шкафа за съхранение на Тоалетни (Цвят: бял-h80cm, размер: 120cm)

Led Висящ шкаф за баня, Многофункционален Органайзер за съхранение, Стенен шкаф за баня, монтиран над шкафа за съхранение

Buyers rating:
BGN 60.67

Налично

? ◀ Висококачествени материали ▶ е Изработен от висококачествена неръждаема стомана, той не ще се деформира в продължение на дълго времеИнтелигентен огледален шкаф, премахване на замъгляване един бутон, сребърно огледало с висока разделителна способност, без мед, антиоксидантното, без черни ръбове, ясен образ.Благодарение на ефекта на защита от надраскване и издръжливост ние можем да използваме гардероб в продължение на дълго време. ? ◀ПРОСТ МОДЕРЕН ДИЗАЙН▶Шкаф за стенен монтаж с огледално-рефлексен като изпълнена с заден панел от бисерной дъски и чиста покритие, което придава на банята модерен вид.Тънък профил осигурява допълнително съхранение, като същевременно се спестяват много място в банята. ? ◀ЛЕСЕН МОНТАЖ▶Доведете стил и функционалност в своята баня с помощта на съвременни прост дизайн.Всички аксесоари са включени в комплекта, както и всички детайли са номерирани.Подробни инструкции ще ви помогнат да изпълним сглобяване стъпка по стъпка.Благодарение на чиста завършване на този стенен шкаф за баня лесно се съчетава с всички стилове декор. ? ◀ ИСТИНСКИ ВАГОН▶ Това е комбинация от огледала и шкаф, който спестява място и пари.В този настенном шкафче за баня са единственото огледало за ежедневен грим или бръснене. ? ◀ПРИЛОЖИМ СЦЕНАРИЙ▶Той е подходящ за баня, тераса, спалня и т., с рафтове, удобни за съхранение на козметика, средства за грижа за кожата, парфюми и други аксесоари, висококачествени хардуерни аксесоари, лесно превключващи, трайни. ● Това стенен огледален шкаф, подходящ за мокри помещения, можете да го инсталирате в банята или на балкона, той е траен и не е деформиран.▶ Спецификация на продукта ◀● Име : огледален шкаф.● Цвят : както е показано на фигура ● Начин на инсталиране : монтиране.● Приложимо население : всички.● Size : 60×60cm/23.5 in ▶ Моля, обърнете внимание на топлите съвети ◀1. За списъка на продажбите Ние продаваме само огледални шкафове и съдържанието на други снимки не е включено.

Подробности

Подобни продукти в категория