• Новинка
N/ A Слоеве Ъглов Рафт За Душата Баня Шампоан Полк За Душата Държач От Неръждаема Стомана, Без Удар С Кухненски Статив Ъглова Поставка (Цвят: B)

N/ A Слоеве Ъглов Рафт За Душата Баня Шампоан Полк За Душата Държач От Неръждаема Стомана, Без Удар С Кухненски Статив Ъглова

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Рафтове за съхранение е изработен от космическа алуминиева и не е податлива на корозияЛипсата на пробиване/пробиване двойно тип на инсталацията.Ако не искате да повреди стена, можете да използвате лепило за залепване, пробиване не се изисква.Лепило с висока адгезивностью и водонепроницаемостью, осигуряване на стабилност. максимално увеличете неизползвано пространство на стените в банята, тоалетни и т. Моля, залепете го на гладка и суха повърхност, като плочки, мрамор, стъкло, дървена повърхност, метална повърхност и т., след това натиснете в рамките на няколко секунди.Рафтове за съхранение е изработен от космическа алуминиева и не е податлива на корозия.Липсата на пробиване/пробиване двойно тип на инсталацията.Ако не искате да повреди стена, можете да използвате лепило за залепване, пробиване не се изисква.Лепило с висока адгезивностью и водонепроницаемостью, осигуряване на стабилност. максимално увеличете неизползвано пространство на стените в банята, тоалетни и т. Моля, залепете го на гладка и суха повърхност, като плочки, мрамор, стъкло, дървена повърхност, метална повърхност и т., след това натиснете в рамките на няколко секунди.Описание : Рафтове за съхранение е направена от космическия алуминий и е устойчив на корозия.Липсата на пробиване/пробиване двойно тип на инсталацията.Ако не искате да повреди стена, можете да използвате лепило за залепване, пробиване не се изисква.Лепило с висока адгезивностью и водонепроницаемостью, осигуряване на стабилност. максимално увеличете неизползвано пространство на стените в банята, тоалетни и т. Моля, залепете го на гладка и суха повърхност, като плочки, мрамор, стъкло, дървена повърхност, метална повърхност и т., след това натиснете в рамките на няколко секунди.Спецификация : Тип : ъглова стойка за съхранение в банята Цвят : както е показано Материал : неръждаема стомана / космически алуминий Опаковка включва : 1 x Опаковка крепежни винтов2 x кука Забележка : 1.

Подробности

Type:
bathroom corner storage rack
Color:
As show
Material:
stainless steel/ Space aluminum
Package Includes:
1 x Pack of fitting screws:
2 x Hook:
Note:
1. Please allow slight deviation for the manual measurement data and make sure you do not mind before ordering.:
2. Let it rest for 72 hours to ensure better stick before use.:
3. No-drilling installation is not suitable for painted wall, gypsum wall, cement wall and papered wall.:
Stainless Steel Triangular Shower Shelf Bathroon Corner Storage Rack.:
Layers of reinforcement do not fall off the paint to widen and thicken. :

Подобни продукти в категория