• Новинка
DOITOOL 1 бр. Скоростна Кутия за Салфетки Автомобили Кутия За Салфетки Автомобилна Стойка Диспенсер За хартиени Кърпички Калъф За Хартия Притежателя Пластмасовия Кап?

DOITOOL 1 бр. Скоростна Кутия за Салфетки Автомобили Кутия За Салфетки Автомобилна Стойка Диспенсер За хартиени Кърпички

Buyers rating:
BGN 12.04

Налично

Пластмасата ПЛАСТМАСОВ ДЪРЖАЧ за кърпички - с този кутия за съхранение на салфетки, вашият дом ще стане по-чист и декоративен.КУТИЯ ЗА САЛФЕТКИ - подходящ за съхранение на хартия в кухнята, в спалнята, хола, а също и като поставка за телефон.КАПАК КУТИИ ЗА САЛФЕТКИ ЗА ЛИЦЕ - можете лесно да инсталирате и да я използвате, благодарение на простия и креативному дизайн съвременна форма.Кутия ДЪРЖАЧ за КЪРПИЧКИ - дизайн, форми и външен вид, стилна и шик, много добър декоративен ефект.ТИТУЛЯР ПЛАСТМАСОВА КУТИЯ за САЛФЕТКИ - можете лесно да инсталирате и да го използвате, благодарение на простия и модерния дизайн на форми.Пратката включва 1 x кутия за салфетки Характеристики -Размер : 18,00 X12,00 X10,00 см/7,07 X4,72 X3,93 инча скандинавски декор. - Материал : Пластмасова кутия от цигарена хартия - Цвят : Както е показано на фигура Практични кутии за салфетки. - Той може да побере хартия и има елегантен дизайн, който може да бъде перфектно интегриран с капак кутии за салфетки за дома. - Също чудесен и практичен подарък за вашите приятели.Те ще се зарадват на тези универсални автомобилни поставка за салфетки. - С отвор за закрепване на мобилен телефон, лесна и множество конструкция на притежателя за салфетки, лесно се съхранява, когато не се използва органайзер за салфетки в банята. - Този креативен държач за кърпички, които придават стилен и елегантен вид на вашия домашен стил на притежателя за съхранение на хартиени кърпички. - Подходяща за декорация на дома, магазина, офиса, търговски център, може да бъде широко разпространено украса у дома.Описание на продукта Органайзер за салфетки за баня Прост дизайн с креативен и стилен външен вид, има добър декоративен ефект, новост и модата.Креативен държач за кърпички Прост дизайн, спестяване на пространство, които са много практични. Една проста кутия за салфетки Този продукт е модерен и креативен органайзер за салфетки с мрамор модел.Практични кутии за салфетки С тази кутия за салфетки вашия работен плот, ще стане по-чист и организирани.

Подробности

Подобни продукти в категория