• Новинка
Healeved 6 бр., Превръзки на очите за деца, Превръзка на очите при Амблиопия, Медицинска Превръзка на Дясното и Лявото око, Превръзка За Лечение на Косоглазия, Превръзка ?

Healeved 6 бр., Превръзки на очите за деца, Превръзка на очите при Амблиопия, Медицинска Превръзка на Дясното и Лявото око,

Buyers rating:
BGN 5.13

Налично

1 ?? Превръзки на очите за деца, превръзка на очите при амблиопия, медицинска превръзка на дясното и лявото око за лечение на косоглазия, тампон върху очите за момичета и момчета, тази използвана превръзка на очите е много подходящ както за деца, така и за възрастни, удобна и лека. ??Могат да бъдат приложени към повърхността на детски точки , дръжте здраво. ?? Дишащ, удобен, лесен и не оказва никакъв натиск върху очите си. ??Тази превръзка за очи, внимателно изработена от еластичен материал, който може да продължи дълго време. ??Тази превръзка за очи може да се превърне в един много практичен и хубав подарък на вашите приятели, на които трябва да се определи амблиопию или кривогледство.Те определено ще бъдат много щастливи. превръзки на очите за деца, превръзка на очите при амблиопия, медицинска превръзка на дясното и лявото око, превръзка за лечение на косоглазия, калъф за очила за момичета и мальчиковособенности - Цвят : син;-Материал : нетканая плат;-Размер : 9,00 X5,00 X0,20 см/3,54 X1,97 X0,08 инча;-Забележка : Подходяща за дясното око.; Пратката включва 6 х чалми в очите.

Подробности

Подобни продукти в категория