• Новинка
Салфетки SOLUSTRE Кърпи Без Оптика Екрани Промишлени, Оптичен Обектив Таблети Почистване на Камерата Протирание прозорци Лещи за очила Автомобил за Сушене на Салфетк?

Салфетки SOLUSTRE Кърпи Без Оптика Екрани Промишлени, Оптичен Обектив Таблети Почистване на Камерата Протирание прозорци

Buyers rating:
BGN 6.09

Налично

КЪРПИЧКИ ЗА ИЗСУШАВАНЕ на ОПТИЧНИ УРЕДИ - това също е чудесен избор за почистване на екрани на мобилни телефони, лещи, очила, рассеивателей и други деликатни повърхностиКЪРПИЧКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ОЧИЛА - са Направени от високо качество на влакнести материали, практични и достатъчно удобни за използване.КЪРПИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И СУШЕНЕ, Изработени от влакна материал, издръжлив на употреба. КЪРПИЧКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ЕКРАНА - Висока водопоглъщаемост, ефект на пречистване, издръжливост с дълъг срок на служба.ПОЧИСТВАЩИ КЪРПИЧКИ AUTO -Нашата моющая салфетка е супер и може да се използва в продължение на дълго време.В комплекта са включени 100 кърпички за изсушаване на лещи Особености -Произведен от висококачествен влакнести материали, практични и достатъчно здрав, за да използва кърпи от микрофибър за почистване. -Това също е един чудесен избор кърпички за почистване на екрани на мобилни телефони, лещи, очила, лещи и други деликатни повърхности. -Размер : Около 15,00 X15,00 X1,00 см / 5,89 X5,89 X0 кърпа за почистване на лещи. -Цвят : на Бели кърпички за почистване на очила-за да Могат ефективно да изтриете, грес, отпечатъци от пръсти и придават на вашите изделия изцяло нов външен вид, триене на лещите кърпа. -Материал : влакнести кърпа за почистване на лещи-Можете да си купите професионални и практични кърпички за оптични инструменти на достъпна цена. -Мек, многократно и бързо сохнущий.Отговаря на различни изисквания за почистване Кърпа за почистване на лещи.Описание на продукта Салфетки за почистване на екрана С висока водопоглощением, почистващ ефект .Кърпички за изсушаване на оптични уреди Те са отлични за почистване на лещи и екрани, не оставяйки непоносими разводите на всяка повърхност.Кърпички за миене на авто Този комплект кърпички за почистване на лещи, които са изработени от здрави материали и могат да бъдат използвани в продължение на дълго време.Почистващи препарати и сушащие чаршафи са здрави и имат дълъг живот.

Подробности

Подобни продукти в категория