• Новинка
Краищата на веригата за очила DOITOOL Регулируем Фиксатор: Гумени Конектори за точки за 20 бр. Държач за очила за Слънчеви очила, Очила за Четене, Дантела, Огърлица, Вери?

Краищата на веригата за очила DOITOOL Регулируем Фиксатор: Гумени Конектори за точки за 20 бр. Държач за очила за Слънчеви

Buyers rating:
BGN 5.09

Налично

Изработена от трайни и твърди материали, му е трудно да навредят на vi може да се използва като подарък на вашите близки приятели или семейство, изискано и практично идеален аксесоар към веригата за очила с добра функция за предотвратяване на загуба.Изработка на луксозно изпълнение, детайли изискан, красив външен вид, а нов стил.Класически и модерен дизайн, ви предоставя превъзходно визуално впечатление.Описание на Този притежателя на веригата за очила, изработени от висококачествен материал, който е безопасен и траен. характеризира се с добър материал, с висока здравина и лесно деформиран.Изящна изработка и добра текстура осигуряват практичност.Характеристики Материал : силикон, метал.- Цвят : Различни цветове.- Размер : Около 2.- Изработена от трайни и твърди материали, му е трудно да навредят на si - Изработка луксозно изпълнение, детайли изискан, красив външен вид и стил нов.- Класически и модерен дизайн, ви предоставя превъзходно визуално впечатление.- Може да се използва като подарък на вашите близки приятели или семейство, изискано и практично.- идеален аксесоар към веригата за очила с добра функция за предотвратяване на загуба.Опаковката включва 20 х притежателите на точки на веригата.

Подробности

Подобни продукти в категория