• Новинка
FOMIYES 3 бр. за Топки, Сметана, Гъби, Ексфолиращи Топчета за тяло, Четка: Губчатые Полиестер Четки, Мъжки Сапунена Окото, Бежовата Слоеная Играчки, Бебешки Сладки Бели Г?

FOMIYES 3 бр. за Топки, Сметана, Гъби, Ексфолиращи Топчета за тяло, Четка: Губчатые Полиестер Четки, Мъжки Сапунена Окото,

Buyers rating:
BGN 8.03

Налично

ГЪБА от ЛЮФЫ ЗА ДУШ - Осигурява дълбока ексфолиация и прави кожата по-здрава, по-гладка и привлекателнаОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ГЪБА - Осигурява дълбока ексфолиация и прави кожата по-здрава, по-гладка и привлекателна.Четки за скрабирования на тялото.ПРЕПАРАТ за ПОЧИСТВАНЕ - идеален за ексфолиране, приятна на допир.Използваният материал осигурява приятно усещане в съответната област на тялото.ГЪБА ЗА душ - Благодарение на плътно омрежен мрежа, която пяна, това води до намаляване на разхода на душ гел.ЧУВСТВИТЕЛЕН е Много подходящ за ежедневна употреба под душа или ваната.Подходящ за мъже и жени.Пратката включва 1 х топка за баня Характеристики -Размер : 14,00 X13,00 X5,00 см/5,50 X5,11 X1,97 инча. - Можете да получите на топката за душата, която е лесно да се замени и използват. - Идеален за ексфолиране на допир.Качеството на материала, можете да го използвате с доверие. - Топка за душата е оборудван с въже за удобство на използване и обесване. - Това също може да ви помогне да се отпуснете и да ви позволи да се насладите на душ. - Материал : полиестер, полиетилен - Благодарение на плътно омрежен мрежа, която пяна, това води до по-ниска консумация на гел за душ.Информация за стоки, Чувствителна Дизайн топчета за душ с линия за захващане позволява лесно да го вдигнете, за да изсъхне. гъба от люфы за душата, те няма лесно да се разпада.Гъба за душ осигурява комфорт при дълбоко прочистване на кожата. отшелушивающая гъба от люфы В тези телца от цветове за баня се използва сложна техника на завързване, впечатляващо повышающая твърдост и дълготрайност на всяка ядро гъба за измиване на тялото.

Подробности

Подобни продукти в категория