• Новинка
Tofficu 2 бр. Машина За рязане на ленти, Диспенсер за вдигане на лента, Телбод за масата, Тежкотоварни Връзване за прозрачна Лента, Диспенсер за лента, Тежкотоварни Дисп?

Tofficu 2 бр. Машина За рязане на ленти, Диспенсер за вдигане на лента, Телбод за масата, Тежкотоварни Връзване за прозрачна

Buyers rating:
BGN 27.22

Налично

Диспенсер за опаковане лента : С помощта на тази машини можете да режат ленти и запечатывать картонени кутии с панделкиНож за опаковъчната лента : Предлагаме ви практичен и удобен нож за лентата за използване в супермаркетите.Диспенсер за ролка лента : Лек и компактен, удобен за използване и переноске.Ядрото на дистрибутора на лентата : Важи за супермаркет, офис, магазин, къща и много други.Дръжка диспенсера за лента : Изработени от прекрасния материал, който се отличава с издръжливост и дълголетие.Пратката включва 2 x машина за рязане на ленти Характеристики -Размер : Около 20,00 X11,00 X10,00 см/7,86 X4,32 X3,93 инча офис диспенсер за лентата. -Материал : проста машина за запечатване на КОРЕМА. -Този ленторез е предназначен за рязане на ленти за опаковане с помощта на лентата. -Може да го даряват още и като подарък ролка лента на housewarming. -Лесен и компактен, лесен за употреба и переноске ленторез. -Този инструмент ще улесни рязане на лента и ще ускори работата лента диспенсера. -Той може бързо и удобно да пререже лентата на креативен диспенсером за лентата.Описание на продукта Удобна о устройство за опаковане на всички видове пакети, като опаковки за хранителни продукти, опаковки за плодове и много други.опаковка ролки утяжеленной лента Тук е полуавтоматична машина за рязане на ленти, изработени от висококачествен материал, който е здрав и устойчив за продължителна употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория

Жена Спален чувал НЕМО Forte 35
  • Новинка
Оценки:

Жена Спален чувал НЕМО Forte 35

СВРЪХЛЕКИ спални чували за пешеходен туризъм зависят от теглото, ето защо ние направихме Forte сверхлегки

BGN 67.17