• Новинка
60 бр. Набор от Стикери Златна Фея Момиче Голям Размер Етикети за Дневник за Планиране САМ Crafts Embelishment 30 Дневник Дизайн на Всеки 2 бр. (Приказки (bidetonghuaxiang))

60 бр. Набор от Стикери Златна Фея Момиче Голям Размер Етикети за Дневник за Планиране САМ Crafts Embelishment 30 Дневник

Buyers rating:
BGN 2.80

Налично

Материал : Бяла хартия и полупрозрачна хартия Количество : 60 бр, 20 дизайни по 3 бр. Гаранция за удовлетвореност : Ние обещаваме, че ще се насладите на тези прекрасни етикети, а нашите етикети поддържат възстановяване или замяна.Ако не сте доволни от тези стикери или имате някакви въпроси по тях, моля свържете се с нас свободно.Украса за дневник-списък DIY crafts за scrapbooking embelishment дневник.За етикети за украса на страхотни момичета. Материал : бяла хартия и полупрозрачна хартия. Количество : 60 бр, 20 дизайни по 3 бр. Гаранция за удовлетвореност : Ние обещаваме, че ще се насладите на тези прекрасни етикети, а нашите етикети поддържат възстановяване или замяна.Ако не сте доволни от тези стикери или имате някакви въпроси по тях, моля свържете се с нас свободно.Украса за дневник-списък DIY crafts за scrapbooking embelishment дневник.За етикети за декорация на момичета от приказките.Размер на опаковката Около 18.2 см, Единен размер : 5-10 см, Спецификация : Материал : бяла хартия и полупрозрачна хартия, Вид : Около розов пейзаж, етикети от растения, цветя, лилави облаци, Цвят : цветен Характеристики : 1. хартиени етикети могат да се използват във всички места за автомобили, мотоциклети, велосипеди и преносим багаж, както и за телефони, лаптопи и т. Гладка повърхност по-добре. Повърхността е гладка и чиста, с най-добрия ефект паста.За да го използвате на небумажной повърхността, най-добре е избършете го с влажна кърпа, напоена с изопропиловым спирт, за да премахнете всички прах и петна. Подвижна, водоустойчив и висок клас.Тя може лесно да се премахне, без да оставят лепкави следи и не уврежда повърхността.

Подробности

Material:
White paper and translucent paper, Species

Подобни продукти в категория

Само Касета с Моята Тиха Книга
  • Новинка
Оценки:

Само Касета с Моята Тиха Книга

Използвайте с всички машини за рязанеПредназначен за създаване на обучението и забавна тиха книга.Учет

BGN 17.86