• Новинка
Детски учебни маси и столове, Регулируеми на височина и наклона на Работния плот, Набор от Детски маси и столове, Маса за ученици с плетене на една кука и ракла за съ?

Детски учебни маси и столове, Регулируеми на височина и наклона на Работния плот, Набор от Детски маси и столове, Маса за

Buyers rating:
BGN 39.84

Налично

1 【Сигурна и здрава конструкция】 : работен плот, за да се учат изработен от висококачествен МДФ, а краката са изработени от висококачествена стоманена рамка, за да се гарантира дълъг живот на употреба. а на маса и стол, имат отлична носещата способност на 190 паунда.Здрави гумени облицовки предотвратяват триенето на маси и столове за пол, което може да доведе до увреждане. 【РЕГУЛИРУЕМА ПО ВИСОЧИНА】 : Можете лесно регулиране на височината на бюрото и стола в съответствие с растежа на детето, че лесно ще отговарят на нуждите на децата на всяка възраст (3-12 години).А на облегалката на стола се регулира, за да осигури на детето си по-голям комфорт. 【Здрава бюро】 : Склонен на работната маса (0-40 °) допринася за удовлетворяване на различни нужди в ъглите за писане, четене, рисуване и така нататък.Поддържа здрави половината тяло поза и ефективно предотвратява наведа или горбатость. 【Оригинален дизайн】 : Включително вградена чекмеджето, този чекмеджето е с голямо пространство за съхранение, в него могат да се съхраняват всички канцеларски принадлежности, като тефтери, химикалки, хартия, съдове за готвене и т. Освен това, можете да окачите си училищна чанта на удобно страничната част на куката, за да образуват чист навик. 【Бърза доставка】 : Доставка от склад в САЩ, 5-7 работни дни.можете да ни изпратите имейл, ако имате някакви въпроси.Въведение : Съответната височина на масите и столовете е особено важно за учениците, особено в период на тяхното развитие.Този набор от студентските столове и маси ще осигури на детето си по-комфортни условия за обучение.Работен плот и столове регулира по височина, подходяща за писане, рисуване и т., На работния плот има отделен слот за писалка, в който може да сложите молив или гума.Седалката и облегалката на стола, изработени от пластмаса за удобство на придвижване на децата.Това продуктът е произведен от висококачествен метал и дебела плоча, а също така и пластмаса, отличава се с издръжливост и по-дълъг живот.

Подробности

Подобни продукти в категория

Органайзер за кубчета Whitmor 3, бял
  • Новинка
Оценки:

Органайзер за кубчета Whitmor 3, бял

Древесностружечная печкаСнабден с 3 кубчета с 3 рафтове за организацията и демонстрации на различни пре

BGN 13.33